До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Венеціанський кінофестиваль оголосив програму

У Венеції оголосили програму 75-го кінофестивалю. Цього року на фестивалі можна буде побачити нові роботи братів Коен, Пола Грінграсса, Альфонсо Куарона і Жака Одіара. Важливою частиною програми став ресурс Netflix, роботи якого останнім часом активно номінують на престижні премії в індустрії.

Джеймс Франко в серіалі братів Коен "Баллада Бастера Скраггса"

Художній керівник Венеціанського кінофестивалю, Альберто Барбера, розповів про шість робіт Netflix, заявивши, що "не можна відмовлятися від сприйняття реальності, яку демонструють серіали". Це серіал "Балада Бастера Скраггса" Джоела і Ітана Коенів; "22 липня" Пола Грінграсса, про терористичний акт 2011 року в Осло, в результаті якого загинуло 77 осіб, "Рим" Альфонсо Куарона, і "Зворотний бік вітру" Орсона Уеллса, дороблений після смерті режисера фільм.

Реклама
Альфонсо Куарон на зйомках серіалу "Рим"

Одна з найочікуваніших прем'єр фестивалю – "Фаворитка" Йоргоса Лантімоса. Це перша в біографії знаменитого режисера історична трагікомедія – про підкилимні політичні інтриги в епоху правління королеви Анни. У головних ролях, як завжди у Лантімоса, провідні голлівудські актори – цього разу це Емма Стоун і Рейчел Вайс.

"Фаворитка"
Раян Гослінг у фільмі "Людина на Місяці"

Нагадаємо, фестиваль відкриє новий фільм Деміена Шазелла ("Ла-Ла-Ленд") – "Людина на Місяці", де Раян Гослінг грає астронавта Ніла Армстронга. Фільм також бере участь в основному конкурсі і вийде в український прокат у листопаді.

Венеціанський кінофестиваль триватиме з 29 серпня до 8 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.