До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Елізабет Дебікі на прем’єрі нового сезону "Корони"

Минулого вечора в Лондоні відбулася велика прем’єра п’ятого сезону серіалу "Корона". Особлива увага на червоній доріжці була прикута до актриси Елізабет Дебікі, яка виконала роль принцеси Діани.

Елізабет Дебікі

За численними кадрами зі знімального майданчика вже можна було помітити схожість між цими двома жінками. Підкреслила Дебікі зв’язок з Діаною Спенсер і за допомогою образу. На червоній доріжці вона з’явилася в чорній елегантній сукні до підлоги, прикрашеній шовковим шарфом. Шанувальники миттєво почали порівнювати це вбрання зі світськими виходами самої принцеси Уельської.

Реклама
Елізабет Дебікі

Думки розійшлися – одні зробили висновок, що чорна сукня стала омажем мстивій сукні Діани, а уважніші глядачі побачили в ній схожість із небесно-блакитною сукнею Catherine Walker, у якій принцеса з’явилася на кінофестивалі в Каннах у 1987 році.

Елізабет Дебікі (2022) / Принцеса Діана (1987)

На прем’єру прийшли також юні актори, які зіграли принців Вільяма й Гаррі. На спільних фото з Дебіки вони походили на картинку з минулого.

Елізабет Дебікі

Нагадаємо, що прем’єра п’ятого сезону серіалу "Корона" відбудеться вже 9 листопада, але серіал встиг спричинити чимало гучних скандалів. І це не дивно, адже новий сезон присвячено 1990 рокам у житті королівської родини – зокрема, непростим взаєминам між королевою Єлизаветою та принцесою Діаною, а також розлученню Діани і Чарльза. Та не лише це викликало емоційну реакцію з боку британського суспільства, яке завжди дуже експресивно реагує на будь-яке зображення королівської родини в популярній культурі. Так, один з епізодів "Корони" розповідатиме, що принц Чарльз натякнув прем’єр-міністрові Мейджору, що не проти, якщо королева зречеться престолу. Мейджор уже встиг назвати це нісенітницею. Більше про скандали навколо п’ятого сезону "Корони" читайте в нашому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.