До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий трейлер фільму "Не час помирати" про Джеймса Бонда

Бонд повертається: нарешті-то стало відомо, що новий фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" вийде в прокат 30 вересня. Підігріваючи інтерес до релізу, прем’єру якого переносили тричі через пандемію, студія представила трейлер під назвою Bond is Back. Що ж, тизер триває всього 30 секунд, але цього досить, щоб заінтригувати нас: ми бачимо, як Бонд зустрічається зі своїм давнім коханням Мадлен Свонн (Леа Сейду), з новим і дуже небезпечним ворогом у виконанні Рамі Малека, знайомиться з новим агентом 007 (її грає Лашана Лінч), а також ефектно стрибає з моста без страховки.

У новому фільмі чудовий акторський склад. Як уже було сказано, Леа Сейду зіграє роль Мадлен Свонн, закохання Бонда з картини 2015 року. Також у стрічці грають Бен Вішоу, Наомі Гарріс, Джеффрі Райт і Рейф Файнс. Уперше у франшизі з’являться актори Лашана Лінч, Ана де Армас і Рамі Малек. Лінч гратиме нового агента 007, Армас — агента ЦРУ, що допомагає Бонду в його останній місії. Малек з’явиться в образі лиходія, що має загадкові зв’язки з минулим Бонда.

Реклама

Режисер стрічки — Кері Фукунага, якого глядачі пам’ятають за першим сезоном "Справжнього детектива" і серіалом "Маніяк". Нагадаємо, що за сюжетом у новій частині бондіани Джеймс Бонд пішов на спочинок і розкошує на Ямайці — але йому все-таки доведеться повернутися до справ.

"Не час помирати" виходить у прокат вже 30 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.