До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix випустять мультфільм про Елвіса Преслі

Netflix створять мультфільм про Елвіса Преслі, в якому легенда рок-н-ролу перетвориться на суперагента.

Стримінгова платформа випустить мультиплікаційне шоу під назвою Agent King ("Агент Кінг"), в якому Елвіс Преслі змінить свій білий комбінезон на реактивний ранець: він стане частиною таємної урядової шпигунської програми, яка бореться з темними силами, що загрожують країні, яку він любить, – і все це паралельно з роботою найвідомішого рок-н-рол виконавця на планеті.

Реклама

"Агент Кінг" представить компанія Sony Pictures Animation. Продюсером шоу виступить колишня дружина Елвіса, Прісцилла Преслі, а американський дизайнер Джон Варватос розробить гардероб персонажа.

"Коли Елвіс був маленьким хлопчиком, він завжди мріяв стати супергероєм, який бореться зі злочинністю і рятує світ, – сказала Прісцилла Преслі, яка була одружена з музикантом з 1967 до 1973 року. – Agent King дозволить йому здійснити цю мрію. Я дуже рада працювати з Netflix і Sony Animation над цим дивовижним проєктом і мати змогу показати світові Елвіса, якого вони не бачили раніше".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.