До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix випустив трейлер документального фільму про Брітні Спірс

Стримінгова платформа Netflix представила постер і перший офіційний трейлер свого довгоочікуваного документального фільму, у якому докладно розповідається про життя Брітні Спірс і її широко розрекламовану ситуацію з опікунством.

Бритни против Спирс Britney vs Spears

28 вересня на Netflix відбудеться прем’єра документального фільму "Брітні проти Спірс" (Britney vs Spears), у якому докладно розкажуть про один з головних юридичних розглядів 2021 року — оскарження опікунства над Брітні Спірс. На плакаті зображена попзірка, що тримає себе за шию й ніби душить. "Більше ніяких секретів. Більше ніякої тиші" — таким був підпис до публікації Netflix у Twitter.

Реклама

У трейлері демонструють уривки зі свідчень Спірс, датованих червнем, коли вона виступала в залі суду в Лос-Анджелесі, борючись за припинення опікунства над собою. "Я просто хочу повернути своє життя", — сказала вона на початку відео.

У лютому рух фанатів співачки #FreeBritney дістав широку підтримку після того, як New York Times випустила документальний фільм під назвою Framing Britney Spears, у якому докладно розповідається про життя Спірс та її опікунство. Все, що відомо про судову справу Брітні Спірс, ми розповідали в цьому матеріалі. Дивіться трейлер документального фільму "Брітні проти Спірс" нижче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.