До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найвідоміші перевтілення Наталі Портман у кіно

Американській акторці Наталі Портман 9 червня виповнюється 42 роки. Акторська кар’єра від самого початку була до неї прихильна. Завдяки дебютній ролі у фільмі "Леон" Наталі стала відомою у світі вже у віці 13 років. Продовжився список кінострічок "Близькістю", що принесла акторці премію "Золотий глобус". Все складалося якнайкраще: знімання в багатосерійній сазі "Зоряні війни", головна роль у фільмі "Чорний лебідь", за яку Портман здобула відразу три золоті статуетки: "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA.

Наталі Портман у фільмі "Близькість"

Наталі може пишатися багатьма відомими ролями і яскравими перевтіленнями. Наприклад, для ролі Іві Геммонд у фільмі "V означає Вендетта", дівчині довелося поголити голову й навчитися говорити з британським акцентом, у першому фільмі фантастичної історії "Зоряних війн" Наталі перевтілилася в королеву планети Набу, на ім’я Падме, для біографічної стрічки "Джекі" приміряла образ Жаклін Кеннеді — першої леді Сполучених Штатів на початку 1960-х, найпопулярнішої жінки свого часу й ікони стилю. Сьогодні, у день народження Наталі Портман, Vogue.ua згадує найцікавіші перевтілення акторки на екранах.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.