До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В образі: Наталі Портман на зйомках фільму Vox Lux

Наталі Портман, Джуд Лоу і Стейсі Мартін – такий зоряний склад музичної драми Vox Lux, яка в ці дні знімається в Нью-Йорку. Першою на знімальному майданчику була помічена Наталі Портман: з зухвалою "панківською" зачіскою, в косусі та рваних джинсах 36-річна зірка практично невпізнанна.

Vox Lux розповідає історію молодої співачки Селекти, яка стає популярною завдяки несподіваним обставинам. Фільм знімає Брейді Корбет – молодий режисер і актор, лауреат Венеційського кінофестивалю, відомий за фільмами "Тринадцять", "Забавні ігри". Музику до стрічки напише співачка і композитор Sia.

Реклама

Дія фільму почнеться в 1999 році і триватиме 15 років – аж до наших днів. Ймовірно, за цей період героїня Наталі Портман встигне пройти еволюцію стилю і стане справжньою рок-зіркою. Поки ж актриса експериментує з макіяжем: в перші дні зйомок вона з'явилася на майданчику з яскравим smoky eyes і графічні стрілками. Цей драматичний мейк-ап відсилає до 1980-х і прощальній колекції Еді Сліман для Saint Laurent в 2016-му році. Чекаємо, які ще модні образи приміряє на себе Наталі Портман на зйомках Vox Lux.

Наталі Портман
Saint Laurent, осінь 2016

За матеріалами Vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.