До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Почалися зйомки фільму "Абатство Даунтон"

Студія Focus Features офіційно підтвердила, що стартували зйомки фільму "Абатство Даунтон" – повнометражної версії популярного серіалу. Робота над фільмом почалася 31 серпня в Англії. Ймовірно, в прокаті стрічка, яка поки навіть не має офіційної назви, з'явиться вже 2019 року.

Не дивно, що навколо виробництва фільму багато чуток: "Абатство Даунтон" – один з найпопулярніших серіалів нашого часу, володар десятка нагород, в тому числі BAFTA, "Золотий глобус" і "Еммі". Головні чутки ходять навколо того, хто з акторів, що знімалися в серіалі, з'явиться в повнометражній історії. Студія офіційно підтвердила, що головні ролі у фільмі зіграє весь провідний склад "Абатства Даунтон": Мішель Докері, Меггі Сміт і Г'ю Бонневілль. А ось Лілі Джеймс, яка знімалася в серіалі з 2012 до 2015 року і грала леді Роуз Елдрідж, повідомила, що не зніматиметься у фільмі.

Реклама

Що стосується сюжету, то, імовірно, дія фільму почнеться через 10 років після закінчення серіалу – тобто 1935 року. Тим часом в одному з інтерв'ю продюсер Гаррет Нім розповів, що фільм не обов'язково повинен бути буквально лінійним сиквелом. "Йому зовсім не обов'язково починатися там, де закінчився серіал".

Відомо, що над сценарієм працює британський письменник Джуліан Феллоуз, який написав сценарій до всіх шести сезонів "Абатства Даунтон", а в кріслі режисера – Браян Персівал, який зняв перший сезон серіалу. Сценарій, як розповідають продюсери, вдався дуже вдалим – "він викликає гострі відчуття".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.