До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моніка Беллуччі підтвердила роман з Тімом Бертоном

Розлучення Моніки Беллуччі з актором Венсаном Касселем та його подальше одруження з юною Тіною Кунакі обговорював увесь світ, тому про свої наступні романи італійська актриса воліла мовчати. Проте в одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю зірка "Малени" таки зізналася, що чутки про її стосунки з режисером Тімом Бертоном таки правдиві. Декілька місяців тому журналісти зняли їх разом на прогулянці, але зіркова кінопара зберігала мовчання. Тепер Моніка готова до відвертості, заявивши, що закохана в режисера і трепетно ставиться до цих відносин.

Моніка Беллуччі і Тім Бернтон на кінофестівалі у Ліоні
Моніка Беллуччі і Тім Бернтон на кінофестівалі у Ліоні

Реклама

"Що я можу сказати? Я рада знайомству з цією людиною. Це одна з тих зустрічей, які рідко трапляються у житті. Я знаю цю людину. Я люблю його. Починається ще одна пригода", — розповіла акторка. За чутками, іскра між 58-річною актрисою та 64-річним режисером проскочила минулої осені під час кінофестивалю імені братів Люм'єр.

Нагадаємо, що Тім Бертон був одружений з актрисою Геленою Бонем Картер, однак у 2014 році пара розлучилася. Преса тоді повідомляла, що зірки залишилися друзями та домовилися про спільну опіку над дітьми. Моніка Беллуччі також виховує двох дітей після шлюбу з Касселем — доньок Леоні та Діву. До речі, остання пішла стопами матері і вже працює моделлю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.