До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі фільми й серіали Netflix для зимових вечорів

Для тих, хто планує провести тривалі вихідні вдома, ми дібрали найзахопливіші фільми й серіали Netflix, які точно не дадуть занудьгувати. Тут і гучна політична сатира "Не дивіться вгору" з Леонардо Ді Капріо і Дженніфер Лоуренс, і романтичні комедії, і мультфільми — тож кожен зможе вибрати щось до душі.

"Кіц"

Події цього серіалу відбуваються на модному гірськолижному курорті Кіцбюель в Австрії. Щозими його розкішні шале заселяє золота молодь з Мюнхена. До їхньої кампанії проникає звичайна дівчина Ліззі, яка працює тут офіціанткою. Героїня прагне помститися одній багачці, яку звинувачує в смерті брата. Головну роль у стрічці "Кіц" зіграла молода німецька актриса Софі Айфертінґер. Серіал уже встиг потрапити до рейтингу найпопулярніших шоу Netflix в Україні.

Реклама
"Жінки за сорок"
"Пара на свята"

"Пара на свята" — один з найвдаліших новорічних ромкомів минулого року. Його головна героїня — Слоан (Емма Робертс), дівчина, яка ненавидить свято, тому що не має пари, а всі родичі чогось сподіваються від неї. Вона знайомиться з Джексоном (Люк Брейсі), який, як і вона, не зацікавлений у стосунках — і вони вирішують стати парою на свята.

"Тримайся ближче"

Сюжет цього серіалу звучить цікаво — і, на перший погляд, не дуже ясно. Якийсь Карлтон Флінн зникає через 17 років після зникнення Стюарта Грінна. Це запускає ланцюжок подій у житті людей, які були пов’язані з обома зниклими чоловіками, а детективу вдається з’ясувати, що зниклі чоловіки були завсідниками одного нічного клубу. "Тримайся ближче" — екранізація однойменної книги популярного письменника Гарлана Кобена, який спеціалізується на сюжетах про зникнення людей.

"Клаус"

Чарівний різдвяний мультфільм, що допоможе продовжити святковий настрій. Його головний герой — юний листоноша, який має вирушити до далекого північного міста Смеренбурга за Полярним колом. Поки в місті не надішлють 6000 листів, листоноша не зможе повернутися додому. У місті герой знайомиться із загадковим відлюдником, який майструє ляльок, — і разом вони дарують Смеренбургу втіху — і справжнє диво Різдва. "Клаус" — мультфільм іспанського режисера Серхіо Паблоса, одного з творців франшизи "Нікчемний Я".

"Не дивіться вгору"

Фільм, який цього тижня посів перше місце серед гітів Netflix в Україні — і який обговорює весь світ. "Не дивіться вгору" — жорстка й талановито знята сатира, в якій Леонардо Ді Капріо і Дженніфер Лоуренс грають науковців-невдах, які намагаються попередити світ про падіння гігантського метеорита — але їм ніхто не вірить. Розкішний акторський склад — велика перевага цього фільму. Меріл Стріп з’являється в ролі Джені Орлеан, президентки США, яка скептично ставиться до неминучого кінця світу й думає тільки про рейтинги. Джона Гілл зіграв її мерзенного, егоїстичного сина, який керує адміністрацією президента й виконує всі вказівки матері, а Кейт Бланшетт з’явиться в ролі ведучої бадьорого ранкового шоу The Daily Rip, яка дошкульно жартує над науковцями. Режисер Адам Маккей знайшов спосіб зачепити у фільмі найактуальніші теми з перших шпальт світових ЗМІ — від глобального потепління до расизму — і водночас його кіно залишає неймовірно щемливий посмак.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.