До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у січні 2022-го

Цей січень на Netflix пройде під знаком трилерів і напружених драм. Про найцікавіші читайте в нашій добірці нижче. Ну а якщо під час канікул ви волієте переглянути щось легше й більш атмосферне, то вам сподобається наша добірка нових різдвяних фільмів.

"Копіювальник"

"Студентка позбувається стипендії через світлини з вечірки й намагається з’ясувати, чи не сталося з нею тієї ночі чогось жахливого" — так звучить сюжет нової індонезійської соціальної драми про дівчину, яка пережила сексуальне насилля на вечірці. "Копіювальник" — дебют молодого індонезійського режисера Врегаса Бханутежа, який 2016 року дістав приз Каннського фестивалю за короткометражний фільм.

Реклама

13 січня

"Жінка в домі навпроти дівчини у вікні"

Заплутана драма про самотність, пристрасть, містику та вбивства — те, що треба для перегляду затишними січневими вечорами. Головна героїня серіалу Анна (Крістен Белл) переживає любовну кризу й топить смуток у вині, запиваючи ним антидепресанти. Якоїсь миті до будинку навпроти переїжджає симпатичний сусід з донькою, і Анна спостерігає за ефектним чоловіком. Доти, доки не стає свідком вбивства. Чи вбивства не було, й Анні все привиділося?.. Сюжет напевне нагадає вам недавній фільм "Жінка у вікні" з Емі Адамс, а також інші приклади жанру, коли якась жінка на межі нервового зриву підглядає за кимось у вікні, і це закінчується зле. Серіал має 8 епізодів, тож нас чекає заплутана інтрига.

28 січня

"Будинок"

Атмосферний мультик для дорослих, який Netflix назвав "ексцентричним мороком". Події мультфільму відбувається в загадковому й похмурому будинку в різні епохи й оповідають про його мешканців, які виявляються пов’язані одне з одним. Озвучив мультфільм зірковий акторський склад Гелена Бонем-Картер, Мія Ґот, Вілл Шарп.

14 січня

"Мюнхен"

Нова військова драма з Джеремі Айронсом у головній ролі. Події фільму "Мюнхен. На порозі війни" відбуваються напередодні Другої світової війни в 1938 році: британський чиновник і німецький дипломат зустрічаються в Мюнхені й улаштовують змову, щоб запобігти війні в Європі. Фільм знято за мотивами бестселера Роберта Гарріса.

21 січня

Archive 81

"Архів 81" — новий горор, знятий за мотивами популярного мок’юментарі-подкасту про паранормальні явища. Головний герой серіалу — архіваріус, який відновлює пошкоджені аудіозаписи. Одного разу до нього потрапляє запис режисера, який досліджував діяльність секти сатаністів. Після розслідування режисер зник і герою належить розібратися в тому, що трапилося.

14 січня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.