До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лілі Коллінз — про знімання другого сезону "Емілі в Парижі" і про те, як змінився стиль Емілі

22 грудня на Netflix покажуть довгоочікуваний другий сезон "Емілі в Парижі". Напередодні виконавиця головної ролі Лілі Коллінз розповіла про те, як змінилося її життя завдяки Емілі й про те, що її героїня носитиме в другому сезоні.

Про Емілі

Мені завжди подобалося, що Емілі — непримиренна героїня. Мені подобалося, що вона яскрава, смілива, грайлива, зухвала, кумедна, дотепна. Коли я вперше прочитала сценарій, то подумала: як усе це може бути в одній людині? Насправді Емілі — той характер, який я завжди шукала й хотіла зіграти: легковажний і водночас змістовний. Зізнаюся, Емілі притаманні риси, які я й сама хотіла б мати.

Реклама
Про критику серіалу

Ми серйозно поставилися до критики першого сезону. Передусім нас хвилювали відгуки, які стосувалися зображення в серіалі французької культури. Також ми звернули увагу на те, що говорили про різноманітність та інклюзивність: це дійсно важливо як перед камерою, так і за камерою — з акторами й знімальною групою. Насправді це був подарунок — діставати коментарі, відгуки й творчу критику, мати можливість слухати, рости й створювати другий сезон, який, на нашу думку, вийшов навіть кращий, ніж перший.

Про другий сезон

У цьому сезоні Емілі, безумовно, звикає до Парижа. Її колеги й друзі знайомлять її з французькою культурою, з незвичайними місцями, чи то театр, чи то старовинне кладовище — це приховані перлини міста, які не завжди побачите, якщо ви не місцевий. Також у цьому сезоні звучить набагато більше французької мови. За сюжетом, Емілі навіть починає вивчати французьку, це виливається в романтичний сюжет, і їй нарешті вдається продемонструвати свої знання — але ми збережемо інші деталі в таємниці. Також у цьому сезоні є глибока лінія про жіночу дружбу, що мене схвилювало. Загалом Емілі стала дорослішою, врівноваженішою і серйознішою.

Про любовний трикутник

Чесно кажучи, я не розумію, чи знає Камілла насправді про те, що відбувається з Габріелем. Це голосове повідомлення у фіналі мене збило з пантелику... Плюс багато глядачів говорили мені, що під час перегляду запитували себе: Каміллі подобається Емілі? Що ж, ця двозначність інтригує. Я відчуваю, що в наступному сезоні буде більше драми та пристрастей у нашому любовному трикутнику...

Про стиль Емілі

Цього сезону до художниці костюмів Патрісії Філд доєдналася її французька колега Мерилін Фітуссі. Мерилін — сама геній. Вона знає всі тонкощі французької моди, нових і багатонадійних французьких дизайнерів. Емілі вдягатиметься так само яскраво й ексцентрично, але в другому сезоні в її стилі з’явився галльський відтінок, з посиланнями на Бріджит Бардо і Джейн Біркін. Вона полюбила французький стиль, тому що її дуже надихають ті, з ким вона зустрічається і спілкується в Парижі.

Про те, як Емілі вплинула на неї саму

Я думаю, що сміливість Емілі без остраху змішувати речі позначилися й на мені. Патрісія і Мерилін навчили мене, що ви можете поєднувати всі ці яскраві кольори, тканини, текстури й форми, і водночас вони матимуть гарний вигляд. Я завжди любила моду, тому ніколи не боялася її, але просто не думала, що ці яскраві речі пасуватимуть мені... Емілі надихає мене вдягатися щораз яскравіше. А ще я стала дорослішою і мудрішою завдяки Емілі. Я заручилася і вийшла заміж, тож усе змінилося. Я стала більше думати про оточення й про те, як можу краще зрозуміти себе, щоб бути уважнішою, чуйнішою здатною на підтримку партнеркою, дочкою, другом, колегою — всі ці іпостасі, у яких я живу. Як я можу бути добрішою до інших і до себе...

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.