До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хороший кадр: Леонардо Ді Капріо і Бред Пітт в новому фільмі Тарантіно

Квентін Тарантіно, один з найзнаменитіших режисерів світу, щосили працює над новим фільмом "Одного разу в Голлівуді". Першим кадром зі зйомок в Instagram-акаунті поділився Леонардо Ді Капріо, який грає у Тарантіно одну з головних ролей. На фото Ді Капріо разом з Бредом Піттом, колегою по фільму образи акторів апелюють до моди сімдесятих.

Дія "Одного разу в Голлівуді" відбувається 1969 року в період злочинів, вчинених комуною Чарльза Менсона лідера секти "Сім'я" та маніяка. Головні герої колишній актор Рік Далтон (Ді Капріо) і його каскадер Кліфф Бут (Пітт). Вони живуть по сусідству з Шерон Тейт це актриса, в реальному житті дружина режисера Романа Поланскі, яку у віці 26 років, на восьмому місяці вагітності, вбили члени комуни Менсона у власному будинку. У фільмі Тарантіно Шерон Тейт грає Марго Роббі. Також відомо, що роль агента Ріка Далтона зіграє Аль Пачіно, тому в новому фільмі Тарантіно акторський склад безпрецедентний.

Реклама
Леонардо Ді Капріо і Квентін Тарантіно

Зйомки стартували 18 червня, а сам фільм з'явиться в прокаті 9 серпня 2019 року. Дата прем'єри невипадкова в цей день виповниться 50 років з дня, коли послідовники Чарльза Менсона скоїли злочин. Сам режисер звертає увагу глядачів, що картина буде "зосередженою" не на вбивці, а на 1969 році часу хіпі і свободи в сонячній Каліфорнії. Тарантіно працював над цим фільмом п'ять років, і зізнається, що це реалізація його мрії: "Я жив в Голлівуді 1969 року: мені було сім років і це було чудове місце. Того Голлівуду вже не існує і я щасливий розповісти історію про нього".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.