До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану у фільмі "Спенсер"

Життя королівських сімей завжди цікавило громадськість, особливо якщо йдеться про легендарних осіб Великої Британії. Так, стало відомо, що у 2021 році почнуть знімати новий фільм про принцесу Діану. Головну роль у картині "Спенсер" виконає актриса Крістен Стюарт. Фільм зніме чилійський режисер Пабло Ларрейн, який чотири роки тому зняв відому драму "Джекі" про Жаклін Кеннеді. Сценарій нової стрічки підготує Стівен Найт — автор серіалу "Гострі картузи".

Крістен Стюарт

Нова картина охопить три знакові дні з життя леді Ді, коли вона остаточно утвердилася в думці, що її шлюб добіг кінця. Період початку 1990-х став непростим і вирішальним у стосунках принцеси Діани й принца Чарльза. Сюжетна лінія покаже, що ховалося за королівським шлюбом і чому Діана вирішила відмовитися від статусу принцеси Уельської й повернутися до колишнього життя. Події відбуватимуться під час різдвяних канікул у королівському Сандрінгемському палаці в графстві Норфолк.

Реклама
Принцеса Діана, 1987

Крістен Стюарт недарма затвердили на роль принцеси Діани. Як зазначив режисер, вона зможе надати образу головної героїні тієї загадковості, яку він шукав. "Крістен може бути дуже різною, вона може бути дуже таємничою й дуже тендітною, а в кінцевому підсумку дуже сильною, і це те, що нам потрібно", — зазначив Пабло Ларрейн.

Принц Чарльз і леді Діана Спенсер, 1981

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.