До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Кит": трейлер нового фільму Даррена Аронофскі

"Кит" Даррена Аронофскі — одна з найочікуваніших драм цього року. Це історія про 270-кілограмового чоловіка (Брендан Фрейзер), що намагається повернути своє колишнє життя: зокрема, налагодити стосунки з 17-річною донькою, з якою не спілкується через те, що колись покинув родину заради свого коханого. Коханець Чарлі згодом помер, а в Чарлі розвинулася жорстка депресія, в результаті якої чоловік набрав майже 300-кілограмову масу.

Прем’єра стрічки відбулася на Венеційському кінофестивалі, де глядачі подарували Брендону Фрейзеру 6-хвилинні овації. На відео з прем’єри можна побачити сльози розчуленого актора. Критики пророкують йому премію "Оскар" за цю роль зворушливого немолодого Чарлі, що намагається попри все усміхатися й працювати (герой онлайн викладає літературну майстерність з вимкненою камерою в зумі).

Реклама

Понад 10 років пішло в Даррена Аронофскі на пошук актора на роль Чарлі. Зрештою, він побачив Брендона Фрейзера в стрічці "Подорож до центру землі" — і так знайшов свого Чарлі. Перевтілення не було простим для актора: він проводив по чотири години в кріслі гримера, аби йому нанесли протези для об’єму та маси, а також брав заняття в тренера з танців, щоб опанувати пластику людини, що важить майже 300 кг.

Стрічка виходить у прокат уже 9 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.