До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Вінслет зіграє Лі Міллер — військового кореспондента з обкладинки Vogue

Кейт Вінслет зіграє головну роль у новому біографічному фільмі про модель Vogue, яка стала військовим кореспондентом, — Лі Міллер.

Кейт УинслетКейт Вінслет

Фільм під назвою "Лі" розповість про Міллер у той час, коли вона вирушила на передову Другої світової війни як фотожурналістка й розпочала місію з розкриття прихованих істин Третього рейху. Але після зради вона усвідомлює потребу зазирнути у своє минуле. Історію Лі Міллер читайте в нашому матеріалі за цим посиланням.

Реклама
Ли МиллерЛі Міллер

Режисер проєкту — Еллен Кьорас, яка зняла гіт 2004 року з Кейт Вінслет і Джимом Керрі в головних ролях — "Вічне сяйво чистого розуму".

"Як і Лі, ми живемо в час, коли істини постійно піддаються сумніву, тоді як обіцянка політичного впливу визначає те, що правильно, а що неправильно. У Лі Міллер була пристрасть до розкриття правди, яка привела її до фотографування жорстоких реалій Другої світової війни, які були публічно применшені й заглушені. Це фільм, який відряджає нас у небезпечну подорож, але в кінцевому підсумку вона допомагає нам розкрити загадку самої Лі — людини, яка поховала власні істини. Я в захваті від того, що маю можливість донести цю історію до сучасної аудиторії", — сказала Кьорас виданню Deadline.

Ли Миллер в Египте, 1935Лі Міллер в Єгипті, 1935

Еллен Кьорас — триразова володарка премії "За видатні досягнення в драматичній кінематографії" на кінофестивалі "Санденс". Її також було номіновано на премію "Оскар" у 2009 році за документальний фільм "Зрада".

Сценарій фільму, який можуть випустити вже наступного року, буде адаптовано на основі книги The Lives of Lee Miller, яку написав син Лі — Ентоні Пенроуз. Працюватиме над сценарієм Ліз Ганна — авторка стрічки "Секретне досьє" (2017), яка принесла їй номінацію на "Золотий глобус" і Critics 'Choice.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.