До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде фільм "Голос світла" з Наталі Портман

Начісування, блискуча косуха і перебільшені smoky-eyes – в такому образі ми побачимо Наталі Портман у мюзиклі "Голос світла" (Vox Lux). У мережі з'явився перший офіційний кадр з нового фільму режисера Брейді Корбета: в ньому Портман грає висхідну рок-зірку. На знімальному майданчику до неї приєдналися актори Джуд Лоу і Стейсі Мартін.

Vox Lux розповідає історію молодої співачки Селести яка стає популярною через трагічні обставини. Фільм знімає Брейді Корбет – молодий режисер і актор, лауреат Венеціанського кінофестивалю, відомий фільмами "Тринадцять", "Забавні ігри". Музику до стрічки напише співачка і композитор Sia. Цікаво, що спочатку на роль Селести була обрана зірка фільму "Дівчина з татуюванням дракона" Руні Мара, але пізніше вибула з проекту.

Реклама

Дія фільму розпочнеться 1999 року і триватиме 15 років – аж до наших днів. Ймовірно, за цей період героїня Наталі Портман встигне пройти еволюцію стилю. На перших кадрах образ Селести явно відсилає до 1980-их років, гранжу і розквіту панку і рок-н-ролу. За образ Портман у фільмі відповідає художник по костюмах Кері Лангерман – серед її найяскравіших робіт фільм Веса Андерсона "Королівство повного місяця". Прем'єра фільму "Голос світла" запланованана 4 вересня в рамках Венеціанського кінофестивалю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.