До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання: Єва Мендес і Раян Ґослінґ

Єва Мендес і Раян Ґослінґ разом вже понад десять років, але вони щосили намагаються тримати свої стосунки якомога далі від уваги громадськості. На честь дня народження акторки, якій сьогодні виповнюється 50 років, згадуємо їхню історію кохання.

Єва Мендес і Раян Ґослінґ у фільмі "Місце під соснами", 2012

Вони з’явилися разом на червоній доріжці тільки під час просування спільного фільму "Місце під соснами" у 2012 році, і відтоді складно знайти бодай одне фото пари в мережі, навіть у соціальних медіа Мендес (у Ґослінґа зовсім немає акаунтів). Хоча роман здебільшого розвивався за зачиненими дверима, вони засвідчили, що їхні стосунки залишаються міцними, зрідка коментуючи запитання про власну родину.

Реклама
Ева Мендес и Райан Гослинг в фильме Єва Мендес і Раян Ґослінґ у фільмі "Місце під соснами", 2012

Раян познайомився з майбутньою матір’ю своїх дітей під час знімання "Місця під соснами" у 2011 році. У пари була неймовірна хімія на екрані й поза ним. Одним із дуже небагатьох знаків прихильності, якими Єва поділилася в соціальних мережах, був кадр її улюбленої сцени з фільму, де їхні герої тішаться з дитиною. Хто знав, що згодом це стане реальністю.

Незабаром після того як "Місце під соснами" звело їх разом, актори стали дедалі більше часу проводити в товаристві одне одного. Ще до виходу фільму в прокат їх помітили разом на побаченні в паризькому Діснейленді. Раян приїхав до французької столиці провідати Єву, коли та знімалася у фільмі "Корпорація „Святі мотори"". Після цього їх ще кілька разів побачать разом. Раян і Єва намагаються поводитися дуже стримано, але водночас не панікують, якщо їх помічають.

Ева Мендес и Райан Гослинг на премьере фильма Єва Мендес і Раян Ґослінґ на прем’єрі фільму "Місце під соснами" під час Міжнародного кінофестивалю в Торонто, 2012

Невдовзі Раян познайомив Єву з мамою — і в одному з дуже небагатьох публічних коментарів про дівчину просто розповів, що любить її. В інтерв’ю канадському виданню HELLO! на запитання про те, які якості йому найбільше подобаються в жінках, відповів: "Єва Мендес. Більше мені нічого шукати".

Пара не гаючи часу будувала спільне життя. У 2014 році в них народилася перша дитина — дочка Есмеральда. Два роки по тому, у квітні 2016-го, у неї з’явилася сестра Амада. І впродовж усіх цих років вони залишаються щасливою родиною та ретельно оберігають особисте життя від сторонніх очей.

Райан Гослинг и Ева Мендес в Нью-Йорке, 2017Раян Ґослінґ і Єва Мендес у Нью-Йорку 2017

Пильнування приватності — у цьому Раян і Єва можуть бути гідним взірцем для будь-якої пари (не лише зіркової). Ваші стосунки мають бути тільки вашими, і ділитися ними зі світом необов’язково. За понад десять років Раяна Гослінга і Єву Мендес сфотографували разом на червоній доріжці тільки раз, на прем’єрі спільного фільму 2012 року "Місце під соснами".

Прагнення пари до усамітнення підживлюється їхньою відданістю родині. Сім’я стала таким важливим пріоритетом, що Мендес поставила на паузу акторську кар’єру. Поки Єва сфокусувалася на материнстві, Раян і далі працював — рішення, яке вони ухвалили як команда. І це стало можливим завдяки їхній беззастережній підтримці одне одного.

Як ревно Мендес підтримує чоловіка, стало зрозуміло з промови Ґослінґа на врученні премії "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль у фільмі "Ла-Ла Ленд" 2017 року, у якій він тепло подякував дружині: "Моя дружина виховувала нашу дочку, носила під серцем другу і намагалася допомогти братові боротися з раком. Якби вона не взяла на себе все це, сьогодні на цій сцені, напевне, стояв би хтось інший замість мене".

Мендес також можна назвати найбільшою шанувальницею Ґослінґа, коли йдеться про його іншу пристрасть, режисуру. Вона вважає свого партнера "творчим генієм" і сказала, що повернеться до акторської роботи в його режисерському проєкті. Це сталося 2015 року. Ґослінґ зняв Мендес у режисерському дебюті "Як спіймати монстра", і, за словами Єви, вона отримала прекрасний досвід.

Домовившись тримати особисте якомога далі від сторонніх очей і зосередитися на власній родині, Раян Ґослінґ і Єва Мендес показали: рішення, які ставлять у пріоритет ваші стосунки, віддячуються сторицею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.