До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: серіал "Секс і місто" повертається

Сталося те, на що так довго очікували: HBO Max розпочали роботу над перезапуском культового серіалу "Секс і місто". Уже відомо, що участь у проєкті підтвердили три актриси: Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс, а ось Кем Кетролл, улюблениця багатьох Саманта, повертатися в проєкт відмовилася.

Про перезапуск "Сексу й міста" поки відомо небагато. З чуток, HBO випустять обмежену кількість серій, які будуть доступні тільки передплатникам стримінгового сервісу. Раніше в інтерв’ю Entertainment Tonight Сара Джессіка Паркер зізналася, що буде готова повернутися на екран як Керрі Бредшоу ще один раз точно. "Я б не назвала це перезавантаженням, я б назвала це „поверненням", — зізналася актриса. — Я б хотіла дізнатися, де всі героїні зараз. Мені цікаво, тому що світ дуже змінився після виходів повнометражних фільмів". Серед тем, які мають висвітлити в новому серіалі, на думку Сари Джесіки Паркер, мають бути "технології та соціальні мережі", а також "сексуальна політика, рух #MeToo і Time's Up".

Реклама

Кендіс Бушнелл, з журналістської колонки якої почалася драма HBO, також вирішила повернутися до цієї теми у 2019 році й опублікувала мемуари "Чи є ще секс у місті?" У новій книзі вона розповідає, як складається сексуальне й особисте життя в 50 років. Що ж, можливо, зовсім скоро ми побачимо, як Керрі відмовиться від Біга й нарешті завантажить Tinder.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.