До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гоакін Фенікс, Джаред Лето і Джек Ніколсон у новому фільмі про Джокера

У 2020 році виповнюється 80 років з моменту "народження" Джокера — персонажа DC Comics, якого створили Біл Фінгер, Боб Кейн і Джеррі Робінсон і який дебютував у першому в історії коміксі про Бетмена. Щоб відсвяткувати таку важливу дату, DC Comics зняли документальний фільм, присвячений одному з найвідоміших суперлиходіїв усіх часів, і занурили фанатів у його історію впродовж десятиліть.

Хоакин Феникс в роли Джокера в фильме Гоакін Фенікс у ролі Джокера у фільмі "Джокер", 2019

35-хвилинний документальний фільм під назвою "Джокер: одягни щасливе обличчя" (The Joker: Put on a Happy Face) розповідає про розвиток персонажа з часу його народження в 1940 році. Він незліченну кількість разів з’являвся в коміксах, мультсеріалах, на телебаченні й кіноекранах, заробивши репутацію найстрахітливішого, найзагадковішого та сповненого інтриги лиходія в попкультурі.

Реклама
Хит Леджер в роли Джокера в фильме Гіт Леджер у ролі Джокера у фільмі "Темний лицар", 2008

Щоб краще зрозуміти Клоуна-Принца злочинного світу, у відео з’явилося понад 40 акторів, зокрема й ті, хто зображував героя, наприклад, Гоакін Фенікс, Джек Ніколсон, Гіт Леджер, Марк Гемілл і Джаред Лето, а також ті, хто працював поряд із джокером: Крістіан Бейл, Стен Лі, Тодд Філліпс, Андреа Романо, Марго Роббі, Френк Міллер, Крістофер Нолан та інші.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.