До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гарлі Квінн повертається: яким буде фільм "Хижі птахи" з Марґо Роббі

Студія Warner Bros. представила тизер майбутньої супергеройської стрічки "Хижі птахи". Уже в лютому 2020 року Марґо Роббі повернеться в образі ексцентричної Гарлі Квінн. Яким буде фільм, знає Vogue.ua.

Марґо Роббі на зйомках "Хижих птахів"
Сюжет

Головна героїня "Хижих птахів" – Гарлі Квінн, сексуальна і енергійна дівчина, в минулому гімнастка, а тепер лиходійка і подруга Джокера. Фільм зосереджений виключно на дівчатах: Гарлі Квінн об'єднується з Чорною Канаркою (майстер бойових мистецтв, любить колготки в сіточку і вміє кричати, як канарка) і Мисливицею (донька впливового боса мафії, яка хоче стати самостійною), щоб боротися з ватажком злочинного світу Готема, Чорною Маскою. Головного лиходія грає Юен Макгрегор, а подружок Гарлі Квінн – Джерні Смоллет-Белл (Чорна Канарка) і Мері Елізабет Вінстед (Мисливиця).

Реклама
Хто така Гарлі Квінн

Гарлі Квінн – героїня всесвіту DC, суперлиходійка і одна з головних ворогів Бетмена. Вперше з'явилася в коміксах 1992 року. Була гімнасткою, пізніше хотіла стати психіатром. Під час стажування в психіатричній лікарні зустріла Джокера, закохалася в нього і стала поганкою. Марґо Роббі зіграла Гарлі Квінн 2016 року у фільмі "Загін самогубців" Девіда Ейра, а Джокера – Джаред Лето. І якщо критики і глядачі сприйняли стрічку неоднозначно, то Гарлі Квінн у виконанні неповторної Марґо Роббі стала найяскравішим персонажем фільму і зачарувала всіх. Її Гарлі Квінн – ексцентрична, жива, божевільна. І дуже сексапільна: носить корсет, шорти і панчохи, грайливу зачіску з двох хвостиків у стилі дівчини-підлітка і вміло володіє бейсбольною битою.

Вілл Сміт і Марґо Роббі в "Загоні самогубців"
Girl power

Американські критики припускають, що стрічка "Хижі птахи" стане найкращою про жінок-супергероїнь, і взагалі – одою фемінізму і тому, що називають girl power і sisterhood. Тон задає режисер фільму Кеті Ян. Кеті народилася в Китаї, зростала між Гонконгом і Вашингтоном, працювала авторкою в Wall Street Journal, а потім стала режисеркою.

Кеті Ян (фото: imdb)

Прем'єра її дебютного повнометражного фільму "Мертві свині" відбулася торік на фестивалі Санденс, де Кеті отримала спеціальний приз журі. Warner Bros тим часом заявили: їм було б безпечніше запросити в режисерське крісло досвідченого чоловіка-режисера, але важливіше, щоб історію про жінок зняла жінка. Також відомо, що в "Хижих птахах" з'явиться персонаж, що представлятиме ЛГБТ-спільноту, що в супергеройському кіно поки рідкість.

Світова прем'єра фільму "Хижі птахи" запланована на 6 лютого 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.