До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ґаль Ґадот на зйомках фільму "Диво-жінка 1984"

Три країни, чотири локації і 1000 людей зі знімальної групи – така в цифрах друга частина блокбастера "Диво-жінка", який представлять у світовий прокат 2020 року. Зйомки фільму завершилися 25 грудня – про це у своєму Instagram-акаунті повідомила виконавиця головної ролі Ґаль Ґадот.

Кадр з фільму "Диво-жінка"

"Цей досвід складно описати правильними словами, – пише актриса. – Ця подорож була складною і повною викликів, але ми зробили це – і я пишаюся кожним дублем. Я дуже люблю Диво-жінку і щаслива, що режисером фільму стала саме Патті Дженкінс, яка допомогла мені знайти кращу версію себе".

Реклама

Зйомки фільму "Диво-жінка 1984" зайняли півроку. У другій частині з'явиться Ґаль Ґадот – в ролі Діани Прінс, або Диво-жінки, а також актор Кріс Пайн, який грає капітана Тревора, бойфренда Диво-жінки. Його повернення оголосили офіційно, що заплутало фанатів – герой Пайна нібито гине в першій частині. Також на перших фото зі зйомок можна помітити акторів Крістін Уіг і Педро Паскаля. Друга частина логічно продовжить події першої, але, як каже Патті Дженкінс, це буде самостійний фільм. "Ми дійсно створюємо абсолютно інше кіно", – розповідає режисер.

Нагадаємо, перша частина вийшла 2017 року. "Диво-жінка" заробила в прокаті більше 800 мільйонів доларів з бюджетом у 150 мільйонів і стала найкасовішим ігровим фільмом, поставленим жінкою-режисером. Чи повторить успіх першої частини "Диво-жінка 1984", дізнаємося 20 червня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.