До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм "Сутінки" перезапустять у форматі серіалу

Сага "Сутінки" повернеться у телевізійному форматі. Компанія Lionsgate Television перебуває на ранній стадії розробки шоу, яке відродить серію книг письменниці Стефані Маєр. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт у фільмі
Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт у фільмі "Сутінки"

Реклама

Шинейд Дейлі, авторка серіалів "Ходячі мерці: Світ за межами", "Виховані вовками", "Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі" та "Збій", долучається до створення сценарію для "Сутінків". Джерела кажуть, що Дейлі працює з Lionsgate TV, щоб визначити, якою буде конкретна версія серіалу: чи буде це римейк книг Маєр чи інша дотична історія. За інформацією джерел The Hollywood Reporter, Маєр візьме участь у створенні телевізійної адаптації.

Тейлор Лотнер, Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон у фільмі
Тейлор Лотнер, Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон у фільмі "Сутінки. Сага: Затемнення"

Новини про перезапуск "Сутінків" з'явилися майже водночас з інформацією про те, що HBO Max наразі перебуває на етапі розробки телевізійної адаптації книг про Гаррі Поттера з планами випускати епізоди протягом десяти років. Схоже, такі проєкти перетворюються у певний тренд в кіноіндустрії, адже ще минулого року Amazon представив власний погляд на франшизу "Володар перснів" у форматі шоу.

Нагадаємо, франшиза "Сутінки", зірками якої стали Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон і Тейлор Лотнер, разом зібрала понад 3,4 мільярди доларів у всьому світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.