До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм з Пенелопою Крус і Хав'єром Бардемом відкриє Каннський кінофестиваль

8 травня в Каннах стартує головний у світі кіноперегляд. Каннський фестиваль відкриє психологічний трилер Everybody knows іранського режисера Асгара Фархаді. У головних ролях – найзнаменитіший іспанський кінодует, Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем. Це буде другий фільм іспанською мовою, який відкриває фестиваль, за всю його історію – після "Поганого виховання" Педро Альмодовара 2004-го року.

Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем в фільмі "Вікі Крістіна Барселона"

У центрі фільму – історія Кароліни (Пенелопи Крус), іспанки, яка живе в Буенос-Айресі. Фільм розповідає про її подорож з Аргентини в рідний Мадрид – на зустріч з родиною, яку вона давно не бачила. Асгар Фархаді – постійний учасник Каннського фестивалю: 2013-го він брав участь у фестивалі з картиною "Минуле", а 2016-го його "Комівояжер" отримав приз за найкращий сценарій і найкращу чоловічу роль. 2017-го року "Комівояжер" також отримав "Оскара", як найкращий фільм іноземною мовою.

Реклама
Пенелопа Крус, Хав'єр Бардем, Асгар Фархаді на зйомках фільму в Іспанії

Everybody knows зняли минулого літа в Торрелагуні – невеликому містечку в провінції Мадрид. Одягала головних героїв Соня Гранде – іспанський художник по костюмах, що відома своєю роботою з Вуді Алленом. Гранде відповідала за стиль героїв у фільмах "Вікі Крістіна Барселона" і "Північ у Парижі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.