До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емма Стоун у ролі Круелли де Віль у приквелі стрічки "101 далматинець"

Просто зараз у Лондоні знімають кінострічку Cruella, яка стане приквелом популярного фільму "101 далматинець" 1996 року. Прем'єра запланована на травень 2021 року, але вже зараз можна побачити, якою розкішною буде акторка Емма Стоун у ролі Круелли де Віль – головної лиходійки фільму. Disney представили перший постер кінострічки: на ньому Емма Стоун демонструє фірмову чорно-білу зачіску поганки, а оточують її помічники і три симпатичні далматинці.

Кінострічка Cruella стане приквелом "101 далматинця", що представили 1996 року. Тоді головну роль виконала Гленн Клоуз. Дія приквелу відбувається в 1970-і роки в Лондоні в епоху панк-року, як зізнається сама Стоун; помітно це і з костюму Круелли: дівчина одягнена в шкіряний жакет, а до пояса прикріплені ланцюги, що полюбляли носити прихильники панк-музики. Фільм розповість про юну Круеллу, коли вона ще не мала наміру вбивати далматинців задля шуб.

Реклама
Гленн Клоуз у ролі Круелли де Віль

Режисер стрічки – Крейґ Гіллеспі, який торік зняв драму "Я, Тоня" з Марґо Роббі в головній ролі. У фільмі також з'являться Емма Томпсон і Пол Волтер Гаузер. Прем'єра запланована на 28 травня 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.