До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емма Маккей і Ромен Дюріc у трейлері фільму "Ейфель"

Молода актриса Емма Маккей, зірка серіалу "Статеве виховання", вже цієї осені дебютує у великому кіно — на екрани вийде французька драма "Ейфель". Історична мелодрама Мартіна Бурбулона розповідає про те, як Гюстав Ейфель створив своє велике творіння, що прославило його на віки й увесь світ, — Ейфелеву вежу. Роль Гюстафа Ейфеля дісталася акторові Ромену Дюрісові, зірці трилогії Седріка Клапіша — "Іспанка", "Красуні", "Китайська головоломка", фільму "Піна днів" з Одрі Тоту й "Серцеїд" з Ванессою Параді.

Офіційний синопсис картини звучить вельми романтично. "Гюстав Ейфель прославився на весь світ завдяки роботі над проєктом Статуї Свободи в Нью-Йорку. Але найгучніший тріумф чекав на нього попереду. Попри тиск французького уряду, інженер не мав наміру створювати новий архітектурний шедевр у себе на батьківщині. Однак зустріч з таємничою дівчиною з минулого надихає його змінити вигляд Парижа назавжди. Він побудує мрію".

Реклама

23-річна Емма Маккей зіграє Адрієнн, давню кохану знаменитого інженера, яка, на думку істориків, відіграла велику роль у створенні Ейфелевої вежі. Для британської актриси, яка народилася й виросла у Франції, ця картина стане дебютом у французькому кіно. Сама Маккей каже, що їй дуже близька ця роль, тому що "Адрієнн — приклад жінки, яка випереджає свій час".

Музику для "Ейфеля" написав володар двох премій "Оскар" Олександр Деспла ("Готель Гранд Будапешт", "Форма води"). Ця масштабна стрічка стане одним з найбільших французьких фільмів цього року. Режисер Мартін Бурбулон і кінокомпанія Pathe витратили на розробку проєкту кілька років. Фільм вийде в прокат восени.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.