До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емма Коррін у ролі принцеси Діани на зйомках "Корони"

Поки весь світ чекає третього сезону серіалу "Корона", який виходить вже 17 листопада на Netflix, в іспанській Малазі відбуваються зйомки четвертого сезону. На знімальному майданчику фотографи відобразили акторку Емму Коррін, яка виконує роль принцеси Діани, – і схожість якої зі справжньою Діаною неймовірна.

Емма Коррін у ролі Діани

Малага в серіалі з'явиться "у ролі" Австралії, куди принцеса Діана вирушила з робочою поїздкою 1983 року. На перших кадрах Емма Коррін з'являється з актором Джошом О'Коннором – викапаним принцом Чарльзом. Саму Коррін теж не відрізнити від Діани: в яскраво-рожевій приталеній сукні в горошок, яка максимально повторює образ Діани під час подорожі Австралією. Цей офіційний візит був першою закордонною подорожжю Діани, а також першим королівським туром принца Вільяма, якому тоді було всього дев'ять місяців.

Реклама
Принцеса Діана і принц Чарльз

Стиль принцеси Діани – вічне джерело натхнення для художників костюмів і стилістів по всьому світу. Тому одна з ключових інтриг четвертого сезону "Корони" – який вигляд матимуть костюми і як повторюватимуть стиль реальної принцеси? Наприклад, чи з'явиться в серіалі знаменита сукня помсти Діани?

Емма Коррін і Джош О'Коннор

Про четвертий сезон відомо поки мало. З чуток, роль Маргарет Тетчер зіграє Джилліан Андерсон. Також продюсери підтвердили, що "Корону" продовжать до шести сезонів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.