До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джуд Лоу одружився

Поки світ завмер в очікуванні новин про первістка Меган Маркл і принца Гаррі, з Лондона повідомляють: 30 квітня один з найбажаніших наречених Британії, Джуд Лоу, одружився зі своєю подругою Філіппою Коен. За інформацією The Daily Mirror, скромна і закрита церемонія минула у старій ратуші Marylebone в Вестмінстері. Офіційних фото з весілля поки немає.

Пара відмовилася від пишної церемонії і голлівудських гостей – замість цього запросила на весілля тільки близьких друзів і родичів. Зокрема, на святі був присутній 22-річний Раферті Лоу, син Джуда Лоу від першого шлюбу з Сейді Фрост. Нагадаємо, що Джуд Лоу – багатодітний батько: всього у актора є п'ятеро дітей.

Реклама
Джуд Лоу і Філіппа Коен

Про заручини Джуд Лоу повідомив світу в лютому цього року. З чуток, пара разом більше чотирьох років. Хто ж така Філіппа Коен? Дівчині 32 роки, вона – психолог і веде власну практику. Філіппа також має ступінь доктора наук, її наукова спеціалізація – зміни у сфері навколишнього середовища. Вперше пара заявила про свої стосунки 2015 року, коли з'явилася на червоній доріжці одного з фестивалів у Лондоні. "Вона по-справжньому моя людина, – сказав Джуд Лоу в одному з інтерв'ю про свою кохану. – Я дуже, дуже щасливий. Наші відносини – це дуже приватна справа, і я думаю, тому у нас все так добре".

Джуд Лоу і Філіппа Коен

Джуд Лоу був одружений лише раз – з акторкою і продюсером Сейді Фрост з 1997 до 2003 року, а серед його подруг у різний час були: Сієнна Міллер, Лілі Коул, Ліндсі Логан.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.