До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джилліан Андерсон і Віола Девіс у трейлері серіалу "Перша леді"

17 квітня на каналі Showtime виходить довгоочікуваний серіал "Перша леді", який розповість про трьох знакових перших леді в історії США — Бетті Форд, Елеонору Рузвельт і Мішель Обаму. Їх утілили на екрані три яскраві актриси — Мішель Пфайффер (Бетті Форд), Джилліан Андерсон (Рузвельт) і Віола Девіс (Мішель Обама). У режисерському кріслі — Сюзанна Бір, з роботами якої ви точно знайомі. Серед її найгучніших проєктів — серіали "Відіграти назад" і "Нічний адміністратор", а також "Пташиний короб".

Творці серіалу кажуть, що занурять глядача не тільки в політичне життя Білого дому, а й особисте життя перших леді — а це означає, нас чекає багато цікавого. "Ми вивчаємо все, починаючи з їхніх подорожей до Вашингтона, сімейного життя й закінчуючи політичним внеском, який вони зробили в історію США. Вплив жінок у Білому домі більше не буде прихований від очей", — ідеться в синопсисі.

Реклама

Першою участь у серіалі підтвердила Віола Девіс, яка зіграє Мішель Обаму. В інтерв’ю вона сказала, що "захищатиме" свою героїню. "Я дуже сильно захищаю Мішель, — каже Девіс. — Наша робота як акторів — не засуджувати того, кого зображуємо, але в підсумку я подумала, що вона просто дуже крута".

"Перша леді" вийде на екрани 17 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.