До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у березні 2022

Довгоочікуване повернення "Бріджертонів", ґрунтована на реальних подіях драма про полярну експедицію до Гренландії і новий фільм з Раяном Рейнольдсом і Марком Руффало — у березні на Netflix можна переглянути новинки на будь-який смак.

"Бріджертони"
"Найгірший сусід по кімнаті"

Якщо після серіалу "Вигадана Анна" ви стали більш недовірливими й вам здається, що аферисти й шахраї — скрізь і всюди, то новий документальний проєкт "Найгірший сусід по кімнаті" тільки підсилить ваші підозри. У п’ятисерійному шоу оповідаються чотири несамовиті історії про, здавалося б, невинних сусідів по кімнаті, які згодом перетворюються на справжній жах для своїх співмешканців. Ці тривожні правдиві історії немов натякають на замасковану загрозу, яка може ховатися просто в коридорі або навіть ще ближче...

Реклама
"Проти льоду"

Події цього данського фільму відбуваються в Гренландії й оповідають про двох полярників, які борються за життя під час полярної подорожі. Фільм "Проти льоду" знято за мотивами реальної історії про данську експедицію 1909 року, що вирушила до Гренландії на пошуки останків загиблої експедиції Людвіга Мюліус-Еріксена й змушена була зимувати в льодах. Головну роль у фільмі грає Ніколай Костер-Вальду, якого глядачі пам’тають за роллю Джеймі Ланністера в серіалі "Гра престолів".

2 березня

"Її уламки"

Головна героїня серіалу "Її уламки" намагається розібратися з таємницями минулого. Одного разу дівчина опиняється в епіцентрі стрілянини в місцевій перекусній. А мить по тому бачить, як її мати Лаура легко усуває загрозу. Коли Андреа намагається збагнути пригоду того дня, то усвідомлює, що минуле її матері таїть багато сюрпризів. У ролі Лаури — актриса Тоні Коллетт, володарка премій "Еммі" й "Золотий глобус" за фільм "Така різна Тара". В основі серіалу — однойменний бестселер Карін Слотер 2018 року.

4 березня

"Проєкт „Адам""

Новий фільм режисера, продюсера й актора Шона Леві ("Ніч у музеї", "Дивні дива") із зірковим акторським складом: Раян Рейнольдс, Марк Руффало, Зої Салдана, Дженніфер Гарнер. Головний герой, астронавт, вирушає в минуле, де зустрічається із собою 13-річним. Разом їм належить протистояти їхньому покійному батькові, який у минулому є ровесником головного героя. Адама грає Раян Рейнольдс, а його батька — Марк Руффало.

11 березня

"Бріджертони"

Яскравий костюмований серіал Шонди Раймс повертається з другим сезоном — і це прекрасні новини. У новому сезоні "Бріджертонів" нас чекають нові обличчя: зірка серіалу "Статеве виховання" Сімон Ешлі зіграла норовливу індіанку Кетрін Шарму, яка переїздить до Великої Британії й зачаровує Ентоні Бріджертона (хоча їхні стосунки точно не будуть рівними). Другий сезон створено за мотивами роману "Віконт, який мене кохав" Джулії Квінн, у центрі якого — Ентоні Бріджертон у пошуках дружини в сезоні 1814 року. Як і в його сестри Дафни, шлях героя до вівтаря буде заплутаний. До речі, Дафну в нових серіях ми теж побачимо.

25 березня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.