До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джаред Лето зіграє Енді Воргола

Чутки про те, що музикант і актор Джаред Лето зіграє ідеолога попарту Енді Воргола в біографічному фільмі "Воргол" з’явилися ще чотири роки тому. Тепер же інформацію підтверджено. Джаред поділився кількома світлинами Воргола зразка 1987 року й написав у своєму Twitter-акаунті: "Так, це правда, я гратиму Енді Воргола в майбутньому фільмі. Я такий вдячний і схвильований через цю можливість. Ми сумуємо за тобою і твоїм генієм".

Джаред Лето, 2019

Передбачається, що фільм буде засновано на книзі Віктора Бокріса 1989 року "Воргол: біографія", права на яку Лето придбав разом зі співпродюсером Майклом Де Лукою. Сюжетну лінію й діалоги пропише Теренс Вінтер, номінований на "Оскар" за сценарій до фільму "Вовк з Волл-стріт". У Лето вже є досвід перевтілення на незвичних персонажів. Так, у фантастичному бойовику "Загін самогубців" йому дісталася роль Джокера, а у фільмі "Далласький клуб покупців" Джаред зіграв трансгендерну жінку, за що здобув статуетку "Золотий Глобус".

Реклама
Енді Воргол, 1981; Джаред Лето, 2015

Енді Воргол — легендарний персонаж 1960-х, що зробив величезний внесок у мистецтво й культуру тієї епохи. Він перетворив американський консьюмеризм на мистецтво, створивши яскраві роботи, серед яких банки із супом "Кемпбелл", пляшки кока-коли й попарт-портрет ікони 1940-х Мерілін Монро. Байопік з Лето стане першим художнім фільмом, повністю присвяченим життю художника. Дати виходу фільму в прокат поки не розголошують.

Енді Воргол, 1973

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.