До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix до дня Святого Валентина

Романтичні фільми про кохання — класика, яку люблять всі. Особливо актуальні вони напередодні Дня всіх закоханих. Vogue.ua вибрав п’ять легких, смішних, пронизливих фільмів про кохання, які можна подивитися на Netflix.

"50 перших поцілунків"

Ви напевне бачили цей класичний ромком початку 2000-х, але він саме з тих, які не гріх переглянути ще раз — дістанете море насолоди. Адам Сендлер грає серцеїда, який закохується в дівчину, що втратила пам’ять. Тож кожне побачення з ним буде для неї (Дрю Беріморр) як перше. Легке й смішне кіно із чудовими саундтреками, що зібрало у 2004 році 200 мільйонів доларів у прокаті з бюджетом у 70.

Реклама
"Пара на свята"

Слоан (Емма Робертс) і Джексон (Люк Брейсі) — двоє одинаків, які завжди під час сімейних свят стають мішенню для підступних запитань про особисте життя. Зустрівшись одного разу, вони вирішують супроводжувати одне одного на всіх цих заходах: починають з різдвяної вечірки, потім святкують День усіх закоханих, Великдень, День незалежності, День подяки. Те, що спочатку здавалося марною витівкою, у кінцевому підсумку виллється в несподівану історію кохання. Дотепний фільм з прекрасним акторським дуетом.

"Бойфренд з майбутнього"

Ромком легендарного британського сценариста Річарда Кертіса, завдяки якому на світ з’явилися такі фільми, як "Чотири весілля і похорони", "Ноттінг-Гілл", "Щоденник Бріджит Джонс" і, звісно, "Реальна любов". "Бойфренд з майбутнього" — історія про хлопця (Донал Глісон), який уміє подорожувати в часі й вирішує використати це, щоб виправити помилки в стосунках з коханою дівчиною. Зворушливе кіно з блискучим акторським складом: крім Глісона, у стрічці знялася Марго Роббі, Рейчел Макадамс і Білл Наї.

"Татові знову 17"

До певної міри подорожам у часі, що дають героєві шанс почати все спочатку, присвячена й ця комедія. Меттью Перрі грає втомленого 37-річного чоловіка на межі розлучення, який після одного інциденту раптом стає 17-річним хлопцем (якого вже грає Зак Ефрон). Ситуація, у якій напевне хоч раз у житті мріяв опинитися кожен...

"Більше ніж секс"

"Дружній секс і відкриті стосунки цілком влаштовують Емму й Адама... поки в гру не вступають ці чортові почуття". Фільмів з таким синопсисом мільйон, але що робить особливим цей? Передусім тандем Наталі Портман і Ештона Катчера у ролях амбітної лікарки й голлівудського сценариста, що намагаються вибудувати власну модель ідеальних романтичних стосунків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.