До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про серіал Луки Гуаданьїно "Ми ті, хто ми є"

Режисер фільму "Називай мене своїм ім’ям" Лука Гуаданьїно 14 вересня дебютує на НВО із серіалом "Ми ті, хто ми є". Vogue.ua розповідає, що потрібно знати про один з найочікуваніших релізів осені.

Хлоя Севіньї на зніманні серіалу

"Вони думають, що ми ненормальні..." — "А тебе це турбує?"

Реклама

Цей чудовий діалог відбувається в дебютному серіалі Луки Гуаданьїно "Ми ті, хто ми є" між американськими підлітками — вічно похмурим Фрейзером і його подругою-нонконформісткою Кейтлін, які переїхали з батьками до Італії й намагаються призвичаїтися на новому місці. Довгоочікуваний дебют Гуаданьїно на телебаченні присвячений дорослішанню й пошуку власного "я".

Головний герой Фрейзер дивакуватий підліток з Нью-Йорка, що звикає до нових життєвих обставин на військовій базі в Італії (його батько недавно став офіцером). Фрейзер намагається розібратися зі своєю сексуальною орієнтацією; багато в чому власне "я" бентежить хлопця. Він приятелює з групою інших армійських дітей на базі, а також з місцевими італійськими підлітками; разом вони проводять час на пляжі, пустують і врешті-решт Фрейзер стає ближчим до дівчини Кейтлін. Та поки всі думають, що він і Кейтлін пара, парубок скучає за своїм товаришем Марком, що залишився вдома, а також має невинний романтичний зв’язок зі старшим солдатом Джейсоном.

Як і варто було очікувати, у серіалі чудовий кастинг. Хлоя Севіньї грає Сару, мати Фрейзера; Кід Каді знявся в ролі Річарда, батька Кейтлін, і дочка Мартіна Скорсезе, Франческа, — у ролі Брітні, "відвертої, дотепної, сексуально розкутої дівчини", повідомляє HBO. Знімали серіал в Падуї. Продюсери розповідають, що події "могли статися де завгодно, але цього разу все відбувається в маленькій оазі Америки в Італії".

"Ми ті, хто ми є" матиме вісім серій, а першу можна побачити з 14 вересня на HBO. Американські критики вже встигли подивитися перші серії серіалу й помітили, що Гуданьїно вдалося передати в серіалі томливу й сексуальну атмосферу свого найзнаменитішого фільму "Називай мене своїм ім’ям".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.