До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про другий сезон серіалу "Ранкове шоу"

У 2019 Дженніфер Еністон і Різ Візерспун почали спільну роботу над серіалом "Ранкове шоу" для Apple TV+. Вони створили новий стримінговий гіт із зірковим складом, до якого також увійшли Стів Карелл, Біллі Крудапа і Gugu Mbatha-Raw.

Дженнифер Энистон и Риз Уизерспун в сериале Дженніфер Еністон і Різ Візерспун у серіалі "Ранкове шоу"

Сюжет "Ранкового шоу" знайомить глядачів з внутрішнім світом новинного каналу й розповідає про кар’єрні злети й падіння його працівників. Серіал отримав величезну кількість позитивних відгуків і, звісно ж, номінації на премії "Еммі" і Гільдії кіноакторів США, а також забезпечив перемогу в SAG для Еністон як провідній актрисі.

Реклама
Дженніфер Еністон і Стів Карелл у серіалі "Ранкове шоу"

Прем’єра другого сезону серії мала відбутися у 2020 році, але через затримки й відтермінування, викликані глобальною пандемією, графіки змінилися. Спочатку акторський склад і члени знімальної групи планували повернутися до роботи влітку 2020 року.

Також творцям довелося дещо змінити сценарій. Оскільки в центрі уваги "Ранкового шоу" новинна телепередача, яка висвітлює поточні події у світі, автори серіалу не могли оминути увагою пандемію як інфопривід. Те саме відбулося і з першим сезоном — тоді довелося змінити проміжну сюжетну лінію для #MeTooMovement.

Другий сезон "Ранкового шоу" повернеться з безліччю нових зіркових облич. Безсумнівно, гратиме Дженніфер Еністон, Різ Візерспун, Біллі Крудапа, Марк Дюпласс і, найімовірніше, Стів Каррелл. Шанувальники побачать Джуліанну Маргуліс ("Хороша дружина", "Швидка допомога") у ролі Лори Петерсон, ведучої новин UBA News і суперниці ведучих "Ранкового шоу".

Виробництво другого сезону серіалу Apple TV+ перебуває в процесі. Передбачається, що реліз відбудеться восени 2021 року, але про дату прем’єри на цю мить нічого не відомо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.