До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чого очікувати від приквелу "Гри престолів"

Хто увійде до акторського складу, чого очікувати від сюжету, деталі зйомок – розповідаємо все, що відомо про приквел "Гри престолів" під назвою "Довга ніч".

Якщо ви фанат "Гри престолів", то однаково щасливі та засмучені тим, що серіал досягне свого епічного завершення 2019 року. На щастя, є хороші новини, в яких можна знайти розраду: творці серіалу вже дали зелене світло обговорюваному приквелу, який, за попередньою інформацією, назвали "Довга ніч". На шляху до підтвердженої пілотної серії була темна дорога – з п'ятьма різними можливими спін-оффами. У підсумку, остаточна сюжетна лінія помітно відрізняється від очікуваної. Почнемо з того, що події в приквелі відбуваються за 8000 років до подій в "Грі престолів" – задовго до роду Таргаріенів і їх драконів.

Реклама

Отже, що буде в центрі уваги сюжету? Уже підтверджено, що дія серіалу відбуватиметься під час "Ери героїв". Короткий огляд для тих, хто менш знайомий із всесвітом Джорджа Р. Р. Мартіна: ця епоха в історії Вестероса охоплює майже чотири тисячоліття, від мирного договору між Дітьми Лісу і Першими Людьми (предками як Старків, так і здичавілих) і до того, як Андали завойовують більшу частину Вестероса і утворюють Сімірку. Зазвичай, це згадано в "Грі престолів" по ​​одній з двох причин: коли йдеться про появу Білих Ходаків (як видно зі спогадів Брана Старка) і епоху Довгої ночі – зими, яка тривала ціле покоління і принесла Білих Ходоків на південь.

Не дивно, що ключовими персонажами в цей період міфології Мартіна, як правило, є герої – в тому числі Бран Старк і Ланн Розумний, чиї нащадки заснували Старків і будинок Ланністерів, відповідно. Варто також зазначити, що чарівні істоти були всюдисущими протягом цього періоду історії Вестероса, від чарівників, відомих як Древовидці, – до армій гігантів, тому варто очікувати ще багато фантастичних поворотів в сюжетній лінії приквелу. Консервативним шанувальникам "Гри престолів" варто підготуватися до безлічі сюрпризів: "Від жахливих секретів історії Вестероса до істинного походження Білих Ходоків, загадок Сходу і легендарних Старків – це не зовсім те, чим воно здавалося насправді", – саме так описують нову серію в HBO.

Однак, якщо серіал і буде схожим на "Гру престолів", то в представленому акторському складі, в якому фігуруватиме ряд сильних жіночих персонажів. Нещодавно було підтверджено, що номінант премії "Оскар" актриса Наомі Воттс зіграє ключову роль "харизматичної світської дами" зі страшною таємницею. Також з'явиться модель Burberry, Джош Вайтхаус, відомий завдяки ролі Г'ю Армітіджа в серіалі "Полдарк". Що стосується творців приквелу, то в цьому проекті Джордж Р. Р. Мартін об'єднав зусилля з Джейн Голдман, автором сценарію стрічки "Kingsman: Золоте кільце", тому драма – в надійних руках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.