До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч у трейлері фільму "Дивовижна історія Генрі Шугара"

Бенедикт Камбербетч зіграє головну роль у новому фільмі Веса Андерсона. "Дивовижна історія Генрі Шугара". Чарівна 30-хвилинна стрічка за повістю дитячого письменника Роальда Дала розповідає про багатого чоловіка, який дізнається про гуру, що бачить без очей, і намагається оволодіти цими навичками, щоб шахраювати в азартних іграх.

Реклама

Прем'єра стрічки відбулася на Венеційському кінофестивалі, де фільм зустріли чотирихвилинними оваціями. Це не вперше, коли Вес Андерсон екранізує твори Роальда Дала — у 2009 році він зняв фільм "Фантастичний містер Фокс" за повістю письменника. За словами Андерсона, він був особисто знайомий з Далем і мріяв екранізувати "Дивовижну історію Генрі Шугара" багато років.

Окрім Бенедикта Камбербетча, у фільмі знялися Бен Кінгслі, Річард Айоаді, Дев Пател, Рейф Файнс і Руперт Френд. "Дивовижна історія Генрі Шугара" вийде на Netflix 27 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.