До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі зіграє оперну зірку Марію Каллас

Анджеліна Джолі нечасто тішить глядачів новими ролями — але наступна її робота обіцяє бути дуже яскравою. Голлівудська акторка зіграє оперну діву Марію Каллас у новому фільмі номінанта на премію "Оскар", режисера Пабло Ларраїна ("Сенсер", "Джекі"). Стрічка "Марія" "розповідає бурхливу, прекрасну та трагічну історію життя найвидатнішої оперної співачки світу, а події відбуваються в її останні дні в Парижі 1970 років".

Фото Craig McDean

"Поєднання двох моїх найглибших пристрастей, кіно та опери, було моєю мрією", — сказав Ларраїн у коментарі Variety. "Зробити це з Анджеліною, надзвичайно сміливою та допитливою художницею, — це чудова можливість. Справжній подарунок".

Реклама

"Я дуже серйозно ставлюся до відповідальності за життя й спадщину Марії. Я віддам усе, що зможу, щоб впоратися з викликом. Пабло Ларраїн — режисер, яким я давно захоплювалася", — сказала Анджеліна Джолі.

Марія Каллас та Арістотель Онассіс

Нагадаємо, Марія Каллас є, мабуть, найвідомішою оперною співачкою XX століття. Вона народилася в Нью-Йорку в греко-американській родині. Світове визнання здобула у 26 років, коли в 1949 році виконала головну партію в опері "Валькірія" Ріхарда Вагнера. Каллас була справжньою примадонною міланського "Ла-Скала", співала в Метрополітен-опера та Ковент-гардені, а серед її шанувальників були найвпливовіші люди у світі. Однак її таланти часто були затьмарені драмою в її особистому житті. Як колись сказала сама Каллас: "Хоч де я буду, там неспокійно". Її найвідоміші стосунки — роман з магнатом Арістотелем Онассісом, який згодом залишив її заради Джекі Кеннеді. До того ж сопрано мала тривалу ворожнечу зі своєю суперницею в "Ла Скала", Ренатою Тебальді. Порівнювати їхні голоси, сказала вона якось пресі, було б однаково, що порівнювати шампанське з кока-колою.

Марія Каллас у партії "Медея"

Нагадаємо, що чилійський режисер Пабло Лараїн — справжній майстер біографічної драми. Дві його попередні стрічки — це "Спенсер" із Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани та "Джекі" 2016 року з Наталі Портман у ролі Кеннеді Онассіс. Обидві актриси дістали номінації на премію "Оскар" за ці роботи, тож можна сподіватися, що й робота Джолі має всі шанси здобути прихильність кіноакадеміків. Сценарій для майбутнього фільму написав Стівен Найт ("Спенсер", "Гострі картузи", "Східні обіцянки").

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.