КУПИТИ КВИТКИ

Анджеліна Джолі у тизері фільму "Марія"

Вже 28 листопада в український прокат виходить одна з найочікуваніших стрічок року — байопік "Марія", що розкаже історію легендарної оперної діви Марії Калас. У тизері бачимо володарку премій "Оскар" Анджеліну Джолі в образі Каллас — для Джолі це перша велика роль за останні 5 років. Фільм зняв Пабло Ларраїн, відомий глядачам своїми біографічними драмами "Джекі" (за яку Наталі Портман отримала премії "Оскар" та "Золотий Глобус") та "Спенсер" з Крістен Стюарт у ролі Діани.

Анджеліна Джолі у фільмі "Марія"

Реклама.

Фільм розповідає про період, коли Марія Каллас вирішила завершити кар’єру — це 70-ті роки в Парижі. У тизері показано невпевнені спроби співачки повернутися на сцену, втім її травматичне минуле бере верх.

Анджеліна Джолі у фільмі "Марія"

На Венеційському кінофестивалі, де відбулася прем'єра "Марії", Джолі зізналася, що дуже нервувалася перед зніманнями, а роль Каллас стала для неї випробуванням. Вона сім місяців займалася оперним вокалом напередодні та особисто виконує деякі партії у ключових сценах стрічки. Крім того, на глядачів чекає повне занурення в моду другої половини минулого століття, оскільки гардероб Джолі повторює найвідоміші образи Марії Каллас.

"Марія" виходить в український прокат 28 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.