До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі знялася у документальному фільмі королеви Єлизавети II

"Королева Єлизавета прекрасна леді, яка дбає про людей по всьому світу. Її турбує майбутнє, і вона хоче, щоб ваші і її онуки насолоджувалися дикою природою", так зворушливо розповіла про новий фільм "Зелена планета королеви" Анджеліна Джолі своїм дітям. Актриса знялася у документальному кіно, яке присвячене проекту королеви по збереженню лісів The Queen's Green Planet.

Королева вручає Анджеліні Джолі почесний орден Святого Михайла і Святого Георгія

Уже з 16 квітня фільм можна буде побачити на телеканалах Британії. Він знятий у форматі бесіди між королевою Єлизаветою II і її улюбленим екологом сером Девідом Аттенборо, яку вони ведуть в садах Букінгемського палацу. Розмову з екологом королева проводить у невимушеній манері багато жартує, розповідає про свою пристрасть до природи, і про те, яку роль сади Букінгемського палацу зіграли в її дитинстві. Крім Анджеліни Джолі, у фільмі можна побачити онука королеви принца Гаррі він теж захоплений природою, зокрема, періодично їздить в Африку разом з фондом Endeavour Fund і рятує від браконьєрів диких тварин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.