До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі приєднається до всесвіту Marvel

За даними The Hollywood Reporter, кінематографічний всесвіт Marvel може скоро обзавестися ще однією зіркою категорії "А". Відповідно до повідомлення Анджеліна Джолі веде перемовини про участь у фільмі "Вічні".

Анджеліна Джолі для The New York Times

Деталі про фільм і про те, кого може грати Джолі, тримають у таємниці. Створена Джеком Кірбі 1976 року історія "Вічних" триває мільйони років тому, коли космічні істоти, відомі як Целестіали (раса безсмертних космічних богів), генетично експериментували з людьми, щоб створити надпотужних індивідуумів, відомих як Вічні, поряд з лиходіями Девіантами. Дві раси продовжували битися одна з одною протягом всієї історії. Вічні також боролися з грецькими, римськими і норвезькими божествами, перш ніж покинути Землю, щоб досліджувати зірки.

Реклама
Комікс "Вічні"

Біля керма проекту буде молодий режисер Хлоя Чжао, яка прославилася завдяки своїм фільмам "Наїздник" і "Пісні, яких мене навчили брати". Вона приєдналася до роботи над фільмом у вересні 2018 року, так доповнила команду сценаристів Метью і Раяна Фірпів. Кевін Файгі, глава Marvel Studios, продюсуватиме "Вічних".

Зараз Джолі знімається у кінострічці "Малефісента: володарка темряви", продовженні фантастичного фільму "Малефісента" 2014 року, що зібрав 758 мільйонів доларів за час прокату у світі. Прем'єра другої частини відбудеться 17 жовтня 2019 року, і стане першою появою Джолі на великому екрані після драми про взаємини 2015 року "Біля моря", де вона виступила режисером і знялася разом з колишнім чоловіком Бредом Піттом.

Анджеліна Джолі у фільмі "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць", 2001

Якщо перемовини пройдуть вдало, "Вічні" можуть стати першою супергеройською стрічкою у фільмографії Джолі. Немає сумнівів, що акторці, яка зіграла Лару Крофт і місіс Сміт, роль надлюдини точно буде під силу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.