До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 нових серіалів, які варто подивитися в жовтні

Від довгоочікуваних прем'єр до гучних повернень улюблених шоу – розповідаємо, які серіали не можна пропустити в жовтні.

Гелен Міррен у серіалі "Катерина Велика"
"Бетвумен"

У центрі супергеройського телесеріалу, основаного на коміксах про всесвіт Бетмена, історія Кейт Кейн (Рубі Роуз) – колишнього солдата з Готема, якій довелося покинути полк через лесбійський зв'язок. Кілька років по тому її кохана зникає і Кейт повертається до рідного міста. Вона намагається самостійно розслідувати справу і дізнається, що є двоюрідною сестрою Бетмена, який таємничо зник три роки тому. Кейт вирішує продовжити справу брата і стає Бетвумен.

Реклама

З 6 жовтня

"Містер Робот"

З четвертим сезоном на екрани повертається "Містер Робот" з Рамі Малеком у головній ролі. У нових епізодах головний герой повинен зрозуміти, навіщо деструктивно діяв протягом усього серіалу. Подовжений до 13 епізодів, це буде заключний сезон шоу.

З 6 жовтня

"Життя з самим собою"

З Полом Раддом у головній ролі, ця екзистенційна комедія розповідає історію про людину, яка вирішує отримати ультрасучасне лікування з надією вдосконалитися, але замість цього стає абсолютно новою версією себе.

З 8 жовтня

"Ель Каміно"

Хоча "Ель Каміно" (в оригіналі: El Camino: A Breaking Bad Movie) є повнометражною кінострічкою, вона все ще залишається продовженням культового і улюбленого серіалу мільйонів "Пуститися берега". Ця кримінальна драма є продовженням подій, що сталися з Джессі Пінкманом у фіналі шоу. Аарон Пол повернеться в ролі Джессі. Також глядачі побачать ще кількох знайомих персонажів: Метта Джонса в ролі Брендона, Чарльза Бейкера в ролі Піта і Джонатана Бенкса в ролі Майка.

З 11 жовтня

"Борг/Ганьба"

Події серіалу "Борг/Ганьба" (японською мовою Giri/Haji) відбуваються у Лондоні і Токіо, і досліджують наслідки вбивств у світі. Коли токійський детектив Кензо (Такехіро Хіра) виявляє, що його брат Юто (Йосуке Кубодзука) пропав безвісти, він вирушає до Лондона, щоб знайти його і дізнатися правду.

З 17 жовтня

"Сучасна любов"

Один з найбільш очікуваних серіалів цієї осені – новий проєкт Amazon "Сучасна любов", що оповідає про кохання і людські взаємини. Головні герої закохуються, ходять до психотерапевта, танцюють під дощем, пристрасно сваряться, народжують дітей і потрапляють у колотнечі, а дія відбувається в одному з найромантичніших міст світу – Нью-Йорку. Головні ролі в шоу виконали: Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей і Ендрю Скотт. Серіал складають вісім епізодів, що ґрунтуються на реальних історіях, опублікованих у колонках і подкастах The New York Times.

З 18 жовтня

"Хранителі"

Творець серіалів "Загублені" і "Залишені" Деймон Лінделоф адаптував однойменну серію коміксів Дейва Гіббонса і Алана Мура "Хранителі". Дія відбуватиметься в альтернативній реальності, де супергероїв розглядають як злочинців. Головні ролі в шоу виконують Реджина Кінг, яка грає офіцера поліції Оклахоми, і Дон Джонсон у ролі її начальника.

З 20 жовтня

"Катерина Велика"

У цьому історичному мінісеріалі про владу, політику і пристрасті Гелен Міррен грає легендарного монарха Російської імперії. Сюжет шоу оповідає про царювання Катерини як розумної, спритної і цілеспрямованої імператриці, яка бореться з погрозами її правлінню, веде війну з Османською імперією і розширює межі Росії. Також шоу акцентуватиме увагу на особистому житті найвпливовішої жінки-монарха в історії і слідуватиме за її романом з Григорієм Потьомкіним.

З 21 жовтня

"Лаймтаун"

Оснований на знаменитому однойменному подкасті 2015 року, містичний трилер "Лаймтаун" оповідає про журналістку, яка намагається з'ясувати, куди зникли всі 326 жителів маленького містечка у штаті Теннессі, де невелика дослідницька група проводила загадковий експеримент. Головну роль у серіалі зіграла Джессіка Біл, а режисеркою виступила Ребекка Томас, авторка "Дивних див".

З 26 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.