До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 серіалів, які варто подивитися цієї весни

2019 рік повний чудових прем'єр і повернень вже улюблених серіалів на екрани. Багато з очікуваних представлять навесні.

"Вискочка"

Серіал "Вискочка" оснований на мемуарах письменниці Лінди Вест і розповідає історію початківця репортера з Портленда, яка хоче змінити своє життя в той час, як світ навколо неї говорить, що вона не достатньо хороша через зайву вагу. Це свого роду вивчення проблем цькування і соціальних стереотипів, і, що важливіше, ставлення суспільства до тих, хто не носить розмір S. Тема, яку багато шоу намагалися, але не змогли розкрити.

Реклама
"Гра престолів"

Після восьми років культова епопея завершується коротким (всього шість епізодів) фінальним сезоном. Його тема буде зосереджена на "відчайдушних персонажах", які збираються разом, щоб зустрітися зі спільним ворогом. Зрозуміло, що восьмий сезон стане найепічнішим за час існування серіалу. На виробництво кожної серії продюсери витратили неймовірний бюджет – 15 мільйонів доларів. До того ж, зйомки останнього сезону стали наймасштабнішими і відбувалися в Хорватії, на Канарських островах, в Андалуссії й Ісландії.

"Зроби голосніше, Чарлі"

Ідріс Ельба в ролі лондонського діджея, який ледь зводить кінці з кінцями. Щоб якось заробити він приймає пропозицію своїх друзів і стає нянею їх доньки. В оригінальному серіалі Netflix буде всього 8 епізодів, на жаль, недостатньо, щоб сповна насолодитися новим амплуа прекрасного Ельби.

"Акт"

"Акт" – серіал, сюжет якого оснований на реальній історії Ді-Ді Бланчард, жінки з Міссурі, яка кілька років тому була в заголовках всіх видань. Ді-Ді багато років обманювала громадськість і власну доньку: фальсифікувала хворобу останньої. В результаті історія завершилася драматично – донька вбила Ді-Ді. У головних ролях в цій історії Патриція Аркетт і Джої Кінг. Безпрограшна комбінація отруйних сімейних відносин і справжньої самовіддачі акторів напевно зроблять цьому проекту чудові рейтинги.

"Вбиваючи Єву"

Одне з найбільш очікуваних повернень цієї весни. Після величезного успіху минулого року Джоді Комер і Сандра О знову з'являться в ролях хитрої найманої вбивці Вілланелли і не менш хитрого співробітника служби безпеки MI5, Єви відповідно, але цього разу без участі Фібі Воллер-Брідж. Замість Фібі над другим сезоном працювала письменниця і акторка Емеральд Феннелл ("Викличте акушерку", "Вікторія"). Дія нових серій починається відразу після фінальної сцени першого сезону.

"Фосс/Вердон"

"Фосс/Вердон" – байопік, який розповість про один з найяскравіших дуетів на американській сцені ХХ століття: хореографа, режисера бродвейських мюзиклів "Кабаре", "Весь цей джаз", "Чикаго" Боба Фоссе і його дружину і соратницю Гвен Вердон, акторку і танцівницю. Головні ролі в байопіку зіграють Мішель Вільямс і Сем Рокуелл. Сюжет міні-серіалу зосередиться на тому, як пара Фосс і Вердон зробила революцію на Бродвеї і увійшла в історію американської поп-культури.

"Виверт-22"

Екранізація сатиричного роману Джозефа Геллера про льотчика-бомбардувальника, який бореться за збереження свого здорового глузду в умовах божевілля війни. У міні-серіалі з шести епізодів чудовий зоряний склад: Крістофер Ебботт, Г'ю Лорі, Кайл Чандлер і Джордж Клуні, який за сумісництвом продюсер і режисер проекту.

"Після життя"

Цей похмурий комедійний серіал від Netflix розповідає історію чоловіка, який почувається спустошеним після смерті дружини, а тому вирішує, що житиме так, як йому хочеться, без жодних турбот. Але ніхто не очікував, що його милий характер перетвориться в диявольську поведінку. Рікі Джервейс (зірка серіалу "Офіс") грає головну роль, а також є режисером і сценаристом проекту.

"Добрі передвісники"

Серіал для шанувальників авторів Ніла Геймана і Террі Пратчетта і їх роману 1990 року "Добрі передвісники". Це історії ангела і демона, які об'єднуються, щоб запобігти кінцеві світу (бо вони занадто люблять Землю). Довгоочікуваною екранізацією, через обіцянку, яку він дав нині покійному Пратчетту, зайнявся сам Гейман, завдяки чому можна вважати, що це буде сильна адаптація. А якщо врахувати акторський склад – Френсіс Макдорманд, Майкл Шин і Девід Теннант – то і зовсім відпадають всі сумніви. Міні-серіал з шести епізодів може вдатися справді особливим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.