До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найочікуваніших фільмів Венеційського кінофестивалю

Якими будуть головні кінофестивалі світу в посткоронавірусну епоху? На це запитання зможуть відповісти організатори 77-го Венеційського кінофестивалю, який пройде з 2 по 12 вересня. Фестиваль цього року відбудеться за скороченою програмою, без великих голлівудських прем’єр, але з показами чудових артхаусних фільмів. А головне те, що 44% картин, які претендують на "Золотого лева", цього року зняли жінки. Напередодні фестивалю ми відібрали 8 нових фільмів, які не можна пропустити.

Nomadland
Nomadland

Дворазова володарка "Оскара" Френсіс Макдорманд грає головну роль в американській драмі Nomadland. Її героїня сідає за кермо фургона й вирушає в епічну подорож американським заходом після того, як стикається з фінансовою кризою в рідному місті. На нас чекає зворушлива рефлексія про нестабільність життя сучасної людини.

Реклама
"Мейнстрим"
Ендрю Гарфілд у фільмі "Мейнстрим"

Новий фільм Джії Копполи, головні ролі в якому грають молоді й прекрасні актори Ендрю Гарфілд, Мая Гоук і Джейсон Шварцман. Це історія про групу міленіалів-аутсайдерів. Вони опиняються в центрі уваги, коли запускають в інтернеті серію вірусних публікацій, а після цього намагаються зберегти свою індивідуальність. Актуальна драма про небезпеку соцмереж.

"Фрагменти жінки"
"Фрагменти жінки"

Ванесса Кірбі грає головну роль у пронизливій ​​драмі канадського режисера Корнела Мундручо. Це історія про жінку, яка вирішує народжувати вдома, і її дитина гине. Весь фільм — по суті, емоційна подорож убитої горем матері. Партнером Ванесси Кірбі по фільму став Шая Ла Баф.

"Герцог"
"Герцог"

Неймовірно реалістична історія про ексцентричного британського пенсіонера Кемптона Бантона, який імовірно вкрав картину з лондонської Національної галереї. Гелен Міррен і Джим Бродбент грають у комедії Роджера Мічелла злодія-пенсіонера з дружиною — і цей дует обіцяє нам абсолютно особливий фільм-пограбування.

"Шнурки"
"Шнурки"

Дуже великі очікування в публіки й журі фестивалю від нового фільму Данієля Лучетті — першої італійської стрічки, яка відкриває Венеційський фестиваль за останнє десятиріччя. Це сентиментальна драма про родинну кризу, сповнену брехні й шантажу. У головній ролі — зірка італійського кіно Альба Рорвахер. Інтерв’ю з актрисою читайте тут.

"Дружина шпигуна" ("Wife of a Spy")

Новий фільм японського режисера Кійосі Куросави, події якого відбувається напередодні Другої світової війни. Японський торговець залишає свою дружину і їде до Маньчжурії, де стає свідком злочину. Його подальша поведінка дивна й незрозуміла, а також завдає серйозних юридичних проблем дружині.

Nowhere Special
Nowhere Special

Джеймс Нортон грає батька-одинака, який присвячує все своє життя вихованню сина. Раптово він дізнається, що йому жити всього кілька місяців — і чоловік має вирішити, що буде із сином. Несамовита сага Уберто Пазоліні присвячена змученій людині, яка намагається знайти немислиме рішення.

"Коханці"

Зірки французького кіно Стейсі Мартін і П’єр Ніні грають головні ролі в сексуальному й напруженому трилері "Коханці". Сюжет нового фільму Ніколь Гарсіа у двох словах можна описати так: відпустка чоловіка й дружини раптово зводиться нанівець, коли дівчина поновлює напружений і потенційно небезпечний роман з колишнім хлопцем під час подорожі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.