До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 затишних фільмів, які варто переглянути цієї осені

Саме час закутатися в затишну ковдру, ховаючись від осінньої прохолоди, і з головою зануритися у світ кінематографа. Vogue.ua зібрав 7 найзатишніших фільмів, які варто переглянути цієї осені.

"Коли Гаррі зустрів Саллі" (1989)
Фото: IMDb

Найкращий акомпанемент осені — Мег Раян і Біллі Крістал, що гуляють всипаними листям алеями Центрального парку. Сюжет фільму проходить крізь різні сезони, але найяскравішим видається саме восени, що робить його ідеальним варіантом пережити сумний листопадовий вечір.

Реклама
"Спілка мертвих поетів" (1989)
Фото: IMDb

Це загальновизнана правда, що будь-який фільм з участю Робіна Вільямса має напрочуд ностальгічну ауру. Блискуча акторська гра допоможе розвіяти осінню хандру.

"Остін Пауерс: Людина-загадка міжнародного масштабу" (1997)
Фото: IMDb

Шпигунський комедійний фільм вміло висміює всі вади кіношних супергероїв. Він також сповнений різних культурних відсилань: від "Бондіани" до The Beatles. Якщо хто й може врятувати світ, то тільки Остін Пауерс.

"Осінь у Нью-Йорку" (2000)
Фото: IMDb

Центральний парк, закутаний жовтим листям, нью-йоркські музеї, Вайнона Райдер і Річард Гір — що може бути краще холодного осіннього вечора?

"Білявка в законі" (2001)
Фото: IMDb

Хоч фільм і починається в сезонно невирізненному ландшафті Південної Каліфорнії, у міру того, як головна героїня Ель Вудс рухається до своєї мети — відвідувати юридичну школу в Гарварді, пейзаж "Білявки в законі" змінюється на пожовкле листя, хутряні куртки та осіннє Східне узбережжя.

"Сімейка Тененбаумів" (2001)
Фото: IMDb

Складно знайти кіногероя, який передав би дух осені так, як Марго Тененбаум. Її ідеально підстрижений боб, круглі окуляри й гардероб, що складається з переважно коричневих відтінків, недвозначно натякають на осінній сезон. І хоча фірмова шуба Марго може видатися дещо зимовою, її вміння поєднувати цей верхній одяг із сукнями поло цілковито осіннє.

"Усмішка Мони Лізи" (2003)
Фото: IMDb

Дивитися цей легендарний фільм з Джулією Робертс, Джулією Стайлз і Кірстен Данст у головних ролях можна в будь-яку пору року, але саме осінь спонукатиме вас узяти із собою светр грубого в’язання й термос із гарячим чаєм.

Текст: Emma Specter

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.