До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів липня

Нові серії "Відьмака", повернення харимзатичного Джеремі Аллен Вайта у серіалі "Ведмідь" та драма-катастрофа про захоплення літака серед найцікавіших серіалів липня.

"Захоплений рейс"

Реклама

Новий британський трилер від Apple TV+для всіх шанувальники жанру. Сем Нельсон — талановитий переговорник, який вміє переконати будь-кого у своїй правоті. Він опиняється на рейсі, що прямує з ОАЕ до Лондона і який захоплюють терористи. Тепер герой Ідріса Ельби має використати всі свої навички, аби мирно покінчити з викраденням літака.

"Лінкольн для адвоката"

Ефектна юридична драма, заснована на серії книг-бестселерів Майкла Коннеллі, повертається з другим сезоном одразу у двох частинах. Ми знов побачимо харизматичного Мікі — адвоката, який керує своєю юридичною фірмою із заднього сидіння свого Lincoln, та береться за найскладніші справи Лос-Анджелеса. Після досягнення величезного успіху в суді наприкінці першого сезону герой повертається до своїх резонансних справ. "Слава й успіх мають як хороші, так і погані сторони", — тим часом інтригують автори серіалу.

"Фундація"

"Фундація" — один із найдорожчих серіалів на сучасному телебаченні — знятий за мотивами роману культового письменника-фантаста Айзека Азімова. Він розповідає про вченого Гері Селдона, що пророкує неминуче падіння Галактичної Імперії — наддержави, що охоплює весь Чумацький Шлях, — і наступ хаосу й темних віків. Він ініціює створення організації "Фундація", яка має зберегти і відродити цивілізацію у майбутньому. Події у другому сезоні відбуваються через понад століття після фіналу першого сезону, а напруга зростає по всій галактиці...

"Ведмідь"

Один з найкращих серіалів 2022 року повертається із другим сезоном. У нових серіях "Ведмедя" ми знову зустрічаємося з харизматичним шефом Кармі, який повертається у рідний Чикаго з Нью-Йорка та бере на себе управління рестораном свого померлого брата. У новому сезоні Кармі відкриватиме новий ресторан "Ведмідь". Перший сезон був настільки вдалим, що приніс виконавцю головної ролі Джеремі Алену Вайту "Золотий глобус", і є всі шанси, що другий не розчарує фанатів.

"Відьмак", друга частина

Довгоочікуваний третій сезон "Відьмака" розділено на дві частини: перші п’ять епізодів вийшли 29 червня, інша половина з трьома додатковими епізодами — 27 липня. Третій сезон вільно адаптує сюжет книги "Час погорди", другого роману серії книг про Відьмака. У нових епізодах Ґеральт подорожує континентом разом зі своїм надійним бардом Джаскієром та привабливою, але непостійною чародійкою Йеннефер. Ґеральт і Йеннефер зібралися разом, аби навчити Цірі використовувати свою магію, поки решта світу шукає її, аби скористатися її силою та становищем.

Нагадаємо, Генрі Кавілл більше не повернеться до ролі Відьмака.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.