До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 фільмів та серіалів, які варто дивитися на Netflix восени

Що дивитися затишними осінніми вечорами: новий сезон "Люпена", реаліті-шоу на основі культового серіалу "Гра в кальмара" чи епічну воєнну драму?

"Продавці болю"

Не важливо, яку саме прем’єру ви оберете — головне те, на якому екрані ви плануєте її дивитися. Смарттелевізор з великим екраном, оздоблений передовими технологіями покращення картинки — маст-хев для того, аби насолодитися кіноновинками.

Європейський бренд KIVI пропонує Smart-телевізори з діагоналлю від 24’’ до 65’’ з різною роздільною здатністю екрана (HD, FullHD, UltraHD) та в безрамковому дизайні. Найпопулярніші моделі випускаються в білому кольорі корпусу, завдяки чому телевізори KIVI гармонійно вписуються в будь-які інтер’єри. Технології, що використовує виробник, гарантують високу якість зображення на екрані:

  • Super Contrast Control дозволяє змінювати контрастність на окремих ділянках картинки під час темних сцен;
  • UltraClear покращить чіткість зображення в контенті якістю нижче 4К;
  • HDR у телевізорах KIVI підтримується не тільки для файлів на зовнішніх носіях, але й під час відтворення потокового відео чи ігор;
  • Технологія MEMC автоматично оцінює якість зображення й додає необхідну кількість кадрів, щоб рухи на екрані були плавними, а деталі чіткими
  • Додаткової "апетитності" картинці надасть технологія Max Vivid, що працює з яскравістю й насиченістю кольорів.

<b>KIVI SMART TV</b>
KIVI SMART TV

Динаміки в інтегрованій акустичній системі KIVI відкалібрували вручну та вдосконалили за допомогою системи обробки звуку в реальному часі Dolby audio processing (DAP), відкривши доступ до готових пресетів. Smart-телевізори працюють на ліцензійній операційній системі Android TV 11 та сертифіковані Google. З 2020 року KIVI стали офіційним партнером Netflix — тож на пультах є кнопка швидкого виклику застосунку, що, звісно, дуже зручно.

Обирайте розмір екрана на свій смак — наприклад, величезний 55-дюймовий KIVI 55U750NB — та насолоджуйтесь новинками.

"Бекхем"

Справжній гіт, який вже встигли розтягнути на цитати в соцмережах. Неважливо навіть, чи ви фанат Бекхема, чи не дивилися жодного футбольного матчу в житті, "Бекхем" — насамперед талановито зроблений документальний серіал про харизматичну людину, яка пройшла непростий шлях. Перший футбольний контракт у 12 років, перші блискучі голи за "Манчестер Юнайтед", знайомство з Вікторією і та сама червона картка на чемпіонаті світу в 1998-му, яка призвела до поразки збірної Англії, після якої Бекхема зненавидів увесь світ… У серіалі сам Девід, його близькі та дружина відкриті та щирі, іноді навіть болісно відверті, проте саме це не дає нам відірватися від екрана.

"Люпен"

Чудові новини: харизматичний джентльмен-злодій Асан Діоп (Омар Сі) повертається! Ми пам'ятаємо, що другий сезон "Люпена" закінчився несподівано: Асан втік від поліції та змушений ховатися. Третій сезон продовжується рівно з того місця, де ми зупинилися — ми побачимо, як герой живе в схованці, укриваючись від правоохоронців, але не гає часу, а планує наступне пограбування. Тепер на кону рідкісна чорна перлина…

"Тіла"

Одного дня на вулицях Лондона знаходять… тіло. Детектив, який веде справу, впевнений, що це традиційна кримінальна історія. Проте "звичайна справа" перетворюється на фантастичну історію, коли жертва з'являється в тому самому місці, але в інші часові відрізки: у 1890 році, у вікторіанську еру, в 1941-му в один із пекельних днів Другої світової війни, через 30 років — у майбутньому… Розслідуючи справу, детектив викриває зловісну змову, яка загрожує Сполученому Королівству.

"Продавці болю"

Певніше за все, ви читали про опіоїдну кризу в Штатах — справжній біч американського суспільства, який почався ще в 1990-ті через неконтрольований прийом знеболювальних препаратів і триває донині, періодично вибухуючи скандалами через ті чи інші препарати, які виявилися наркотичними. Саме це зображує фільм "Продавці болю": головна героїня — Ліза Дрейк (Емілі Блант) — амбітна мама-одиначка влаштовується на роботу у фармацевтичний стартап. Як далеко вона готова зайти, щоб перетворити новий потужний болезаспокійливий на те, чим користуватимуться мільйони американців?

"Все те незриме світло"

Воєнна драма, знята за романом пулітцерівського лавреата Ентоні Дорра, розповідає про життя двох підлітків у розпал Другої світової війни: сліпої француженки Марі-Лор і німецького хлопця Вернера Пфенніга, змушеного приєднатися до нацистського режиму. Судячи з команди, яка працює над екранізацією, нас очікує напружений драматичний серіал: сценарій написав Стівен Найт, який працював над серіалом "Гострі картузи", а в центральних ролях — Марк Руфало та Г’ю Лорі.

"Вбивця"

Нова стрічка Девіда Фінчера пропонує нам незвичний погляд на… вбивць. Його головний герой — блискучий кілер (Майкл Фассбендер), якого переслідує досвідчений поліцейський. Кілер тим часом починає відчувати психологічну кризу та докори сумління, але куди вони його приведуть?.. Елегантний та стильний трилер на основі французького коміксу, де також знялася Тільда Свінтон.

SquidGame: TheChallenge

Культовий серіал "Гра в кальмара", який тільки за перший місяць зібрав 142 мільйони переглядів, тепер повертається у вигляді реаліті-шоу. Але не жахайтеся — ставки не будуть аж такими високими! Що ж нас очікує? Реаліті-шоу, в якому візьмуть участь 456 реальних гравців з усього світу. На кону — винагорода у 4,56 мільйона доларів, проте ніхто не постраждає. Деякі змагання будуть дуже схожі на ті, що проходили герої в оригінальній "Грі в кальмара".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.