До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів серпня

Нова драма з Ніколь Кідман від творців "Великої маленької брехні", "Містер Корман" з Джозефом Гордоном-Левіттом і новий трилер Netflix — в останній місяць літа на нас чекає кілька чудових серіалів.

Ніколь Кідман у серіалі "Дев’ять зовсім незнайомих людей"
"Містер Корман"

Новий комедійний серіал Apple TV+, який зняв і придумав Джозеф Гордон-Левітт. У серіалі він грає Джоша Кормана — художника в душі, але фактично — середньостатистичного вчителя в школі. Він міг би стати рок-зіркою, але викладає в школі для учнів п’ятого класу й щосили намагається знайти щастя і сенс у світі, якому іноді бракує того й іншого... Як обіцяє Гордон-Левітт, "Містер Корман" — прониклива й зворушлива історія про життя сучасних 30-річних.

Реклама

6 серпня

"Дев’ять зовсім незнайомих людей"

"Дев’ять зовсім незнайомих людей" — адаптація однойменного роману Ліани Моріарті, авторки "Великої маленької брехні", головну роль у якій також грає Ніколь Кідман. Нова драма Hulu розгортається на "розкішному оздоровчому курорті" в Австралії, куди дев’ять змучених людей приїхали для відпочинку й перезавантаження... Крім Ніколь Кідман, у серіалі з’явиться Мелісса Маккарті, Люк Еванс і Реджина Кінг. Сценарист серіалу — Девід Е. Келлі, автор і творець одного з найпопулярніших серіалів минулого року — "Відіграти назад", центральну роль у якому зіграла також Ніколь Кідман.

18 серпня

"Кафедра"

"У великому університеті перша кольорова жінка, яка очолила кафедру англійської мови, намагається відповідати запаморочливим вимогам і високим сподіванкам стосовно неї". За сюжетом, героїня стикається з безліччю проблем — і сексизмом, і особистою драмою, намагаючись поєднати кар’єру й виховання маленької дочки. Головна перевага цього серіалу в тому, що роль "завідувачки кафедри" грає Сандра О, зірка серіалів "Анатомія пристрасті" і "Вбиваючи Єву" і володарка премії "Еммі".

20 серпня

"Сучасне кохання"

"„Сучасна любов" — комедійна драма Amazon Prime, заснована на серії колонок The New York Times про те, як люди шукають кохання у великому місті. Кохання порушує всі правила. Ця серія антологій досліджує кохання у всіх його складних і гарних формах. Збірка оповідань про стосунки, зв’язки, зради й викриття" — так продюсери анонсують другий сезон серіалу, у якому знялися такі зірки, як Кіт Герінґтон ("Гра престолів"), Люсі Бойнтон ("Політик"), Тобаяс Мензіс ("Корона").

13 серпня

"Правду кажучи"

"Правду кажучи" — детектив з прекрасною актрисою Октавією Спенсер у головній ролі. Спенсер грає Поппі Парнелл — журналістку й ведучу подкасту, яка розкрила гучне вбивство й стала знаменитою. У другому сезоні героїня Октавії Спенсер береться за нову складну справу, що пов’язана з її подругою дитинства, за сумісництвом медіамаганткою.

20 серпня

"Новий вишневий смак"

"Початок 90-х років. Режисер вирушає до Голлівуду, щоб зняти кіно, але опиняється в психоделічному задзеркаллі, повному сексу, магії й помсти. Дівчина стає жертвою насилля, і з допомогою відьми починає мстити кривдникові-продюсеру". "Новий вишневий смак" — містичний серіал Netflix, заснований на однойменній книзі Тодда Грімсона. У головній ролі — зірка фільму "Аліта. Бойовий ангел" Роза Салазар.

13 серпня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.