До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших прем’єр на Netflix у жовтні

Новий сезон на Netflix обіцяє бути зірковим: нас чекає трилер "Винний" з Джейком Джилленголом й Ітаном Гоуком, і серіал "Покоївка" із сімейним дуетом Маргарет Квеллі й Енді Макдавелл. Всі найцікавіші прем’єри шукайте нижче.

Маргарет Квеллі в серіалі "Покоївка"
"Покоївка"

Яскрава дебютантка Маргарет Квеллі, про яку світ дізнався після фільму "Одного разу в Голлівуді" Квентіна Тарантіно, грає головну роль у новому серіалі "Покоївка". Її персонаж — молода матір, яка працює прибиральницею, щоб забезпечувати свою маленьку дитину. Партнеркою Маргарет на зніманні стала її мати, актриса Енді Макдавелл, — у фільмі вона також зіграла матір героїні Квеллі. Серіал знято на основі мемуарів Стефані Ленд "Прибиральниця. Історія матері-одиначки, що вирвалася з бідності".

Реклама

1 жовтня

"Діана"

Бродвейський мюзикл про принцесу Діану восени покажуть на Netflix. Це перший випадок, коли прем’єра шоу, створеного як театральна вистава, спершу пройде на стримінгу, а вже потім — у театрі. Головну роль зіграє британська актриса Джина Де Ваал, а в центрі сюжету — історія знайомства Діани й принца Чарльза та їхнє весілля.

жовтень

"Винний"

Сюжет драми "Винний" доволі цікавий, як і склад головних акторів, серед яких — Джейк Джилленгол, Ітан Гоук і Пітер Скаарсгард. "Детектив поліції, якого понизили на посаді до оператора служби порятунку, намагається врятувати жінку, що додзвонилася впродовж довгого й жахливого дня відкриттів — і розплати". Судячи з усього, нас чекає захопливий сюжет з несподіваними поворотами: автор сценарію — знаменитий письменник і творець серіалу "Справжній детектив" Нік Піццолатто.

1 жовтня

"Армія злодіїв"

Фільм для всіх, кому сподобався недавній гіт Netflix — бойовик страхіть "Армія мерців" Зака ​​Снайдера. "Армія злодіїв" — це приквел стрічки "Армія мерців". У ньому йдеться про загадкову жінку, яка наймає банківського службовця Людвіга Дітера, щоб пограбувати сейфи, які неможливо зламати. У ролі Дітера — німецький актор Маттіас Швайґгефер, він же й зрежисував стрічку, а ось Зак Снайдер цього разу перебував у кріслі сценариста.

жовтень

"Колін у чорному й білому"

Серіал, що розповідає про юні роки американського футболіста й активіста Коліна Каперніка. Colin Black & White — це суміш документальних кадрів, де про своє життя розповідає сам футболіст, і художнього серіалу, де актор Джейден Майкл зображує майбутнього спортсмена підлітком. Капернік увійшов в історію не тільки як один з найкращих гравців НФЛ, а і як активіст — у 2016 році перед одним з матчів під час виконання гімну США він відмовився встати на коліно, як заведено, у такий спосіб висловивши протест проти жорстокості поліції стосовно афроамериканців. Серіал, що його створили Ава Дюверне і Капернік, розповідає про юність Каперніка — "темношкірого приймака з білої родини" і його непростий шлях.

29 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.