До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найцікавіших серіалів цієї весни

Найближчими місяцями нас очікує кілька дійсно зіркових серіалів. Вуді Гарельсон та Джастін Теру у серіалі про Вотергейтський скандал; Олівія Колман в екранізації роману Діккенса "Великі сподівання", а шокуюча Елізабет Олсен в ролі "ідеальної" на перший погляд домогосподарки КендіМонгомері, що вбила дружину свого коханця...

"Дейзі Джонс та TheSix"

Реклама

Цей мінісеріал занурить в епоху 1970-х та розкаже історію вигаданої співачки Дейзі Джонс і гурту TheSix. Псевдобіографічний серіал заснований на бестселері Тейлор Дженкінс Рід та побудований частково на біографії письменниці, а також відсилає до історії відомого гурту FleetwoodMac. Роль рокзірки Дейзі Джонс, яка, за сюжетом, росте в багатій родині, але не отримує любові й уваги та згодом спрямовує всю свою нереалізовану енергію в творчість, ставши суперзіркою Лос-Анджелеса, зіграла Райлі Кіо — онука Елвіса Преслі.

3 березня

"Екстраполяції"

"Екстраполяції" — новий восьмисерійний серіал AppleTV+ про неминучий кінець світу. Він, безперечно, має найзірковіший акторський склад серед усіх релізів цього року: Меріл Стріп, Джемма Чан, Маріон Котіяр та Сієна Міллер у головних ролях, Едвард Нортон, Тобі Магвайр та Девід Швіммер в епізодах. Події відбуваються в недалекому майбутньому, де хаотичні наслідки зміни клімату стали частиною нашого повсякдення. У центрі сюжету — вісім історій з усього світу про кохання, роботу, віру та сім’ю, які пов'язані між собою

17 березня

"Успадкування"

Один з найпопулярніших серіалів HBO повертається з четвертим сезоном. Після ефектного завершення третього сезону ми знов зустрічаємось з героями: Кендалл (Джеремі Стронг), Шів (Сара Снук) і Роман (КіранКалкін) повертаються, щоб змагатися за найвищу посаду в медіафірмі свого батька. У трейлері ми бачимо патріарха родини Логана, який говорить: "Ми вбиваємо опозицію. Я збираюся створити щось краще, зліше, дикіше. І мені це до біса подобається!"

26 березня

"Сила"

Британський науково-фантастичний телесеріал, знятий на основі однойменного бестселера письменниці Наомі Алдерман. Серіал малює альтернативне майбутнє, в якому всі молоді жінки світу отримують суперздібність — вражати людей електричним струмом за бажанням. Яким буде світ, в якому жінка отримує здатність відповісти будь-якому кривднику жорстокою та грубою силою? У головній ролі — Тоні Коллетт.

31 березня

"Великі сподівання"

Екранізація роману Чарльза Діккенса "Великі сподівання", де Олівія Колман взяла на себе роль похмурої міс Гевішем. "Великі сподівання" — програмний твір Діккенса 1861 року. Історія розповідає про бідного юного сироту на ім’я Піп (його зіграє Фінн Вайтхед, "Дюнкерк"), який починає отримувати гроші від анонімного покровителя, коли йому виповнюється 18 років. Виявляється, його благодійниця — міс Гевішем, "надзвичайно багата і похмура стара леді", яка запросила його відвідати її в будинку Сатіса. Там Піп закохується в її вихованку, Естеллу (Шалом Бруне-Франклін). Проте у Діккенса завжди усе не так, як здається — не насамкінець через те, що міс Гевішем була покинута біля вівтаря багато років тому та має затяжну образу на всіх чоловіків...

26 березня

"Королева Шарлотта. Історія Бріджертонів"

"Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів" — це приквел до гіта Netflix, що розкаже історію королеви Шарлотти, яка прибуває до королівського двору в 17 років і шалено закохується в короля Георга — та влаштовує революцію серед місцевої аристократії. Роль королеви в юності зіграє дебютантка, 21 річна Індія Амартейфіо ("Доктор Хто", "Статеве виховання"). Корі Мілкріст зіграє молодого короля Георга. Шоуранерка серіалу — Шонда Раймс, яка подарувала нам яскравий світ "Бріджертонів".

3 травня

Tiny Beautiful Things

Бестселер письменниці Шеріл Стрейд нарешті втілений на телебаченні. "Прекрасні дрібниці" побудований на особистому досвіді авторки, коли вона декілька років вела колонку порад Dear Sugar в популярній газеті. і відповіла на питання читачів, даючи їм поради про стосунки і секс, роботу і кар'єру та сотні інших питань. Коли ми вперше зустрічаємося з Клер, її шлюб із чоловіком Денні фактично зруйнований, а донька-підліток Рей відштовхує її. А колись багатонадійна письменницька кар’єра, здається, нікуди не піде. Давній друг пропонує Клер взятися за колонку, де треба відповідати на питання читачів — і згодом ця письменницька робота перетворюється на захопливе дослідження героїнею самої себе.

7 квітня

"Сантехніки Білого дому"

Вуді Гарельсон, Джастін Теру Донал Глісон та Лєна Хіді — у цього серіалу зірковий склад, але це далеко не перша причина його чекати. "Сантехніки Білого дому" занурюють глядача у захопливе минуле Білого дому: в центрі оповіді — групі оперативників (саме їх називали сантехніками), яким було доручено виявляти джерела "витоку" інформації про національну безпеку і розробити плани вотергейтських та інших таємних операцій для адміністрації Річарда Ніксона...

березень 2023

"Любов та смерть"

Від сюжету цього мінісеріалу HBO мороз по шкірі: у 1980-му році домогосподарку Кенді Монтгомері з Вайлі, штат Техас, звинуватили у жорстокому вбивстві сокирою її подруги Бетті Гор. Кенді та Бетті були хорошими подругами, а їхні діти ходили в одну школу. Згодом виявиться, що у Кенді був роман з чоловіком Бетті, Аланом — і саме "кохання" змусило жінку взяти в руки сокиру. Це — реальна історія, що у свій час сколихнула Америку. У ролі Кенді Монтгомері — Елізабет Олсен, а в кріслі режисера Девід Е. Келлі, майстер сімейних драм та володар "Еммі", який подарував нам прекрасне шоу "Велика маленька брехня".

27 квітня

"Таємне вторгнення"

Мінісеріал Disney, що продовжує однойменну сюжетну лінії коміксів Marvel, в центрі якої — більш детальна історія Ніка Фьюрі (Семюель Л. Джексон), в минулому директора організації Щ.И.Т., який наразі співпрацює з інопланетянами (скруллами) в глибокому космосі. У серіалі показано, як одна з фракцій скруллів, інопланетян-метаморфів, отримує контроль над усіма аспектами життя землян. Окрім Семюеля Л. Джексона, в "Таємному вторгненні" зіграли Олівія Колман та Емілія Кларк.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.