До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три нові серіали про політику, які варті уваги

Для всіх поціновувачів якісних політичних драм та інтриг, що зазвичай в них панують, ми зібрали три нові серіали про політику та владу, які точно не залишать вас байдужими.

"Дипломатка"

Реклама

"Президент посилає тебе зупинити війну до її початку, а не констатувати її". Новий політичний серіал Netflix занурює нас у світ великої дипломатії, де панує така напруга, що і не снилася бойовикам.

Кері Расселл, зірка стрічок "Август Раш", "Планета мавп" та "Місія нездійсненна", грає амбітну дипломатку Кеті Вайлер, яка на новій позиції посла США у Великій Британії отримує важливе завдання від президента. За сюжетом, уряд Сполучених Штатів залучає героїню на посаду посла США в Сполученому Королівстві в розпал міжнародної кризи, що різко змінює її життя. Паралельно героїня намагається налагодити стосунки з чоловіком — блискучим політиком. Шоуранерка цього трилера — Дебора Кан, яка працювала над популярними серіалами "Батьківщина" та "Західне крило" та добре знається на тому, як зображувати на екрані велику політику так, аби мурашки по спині бігли.

Виходить 20 квітня

"Ця Англія"

Блискучий серіал володаря Золотої пальмової гілки Каннського кінофестивалю Майкла Вінтерботтома, який зображує адміністрацію колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона у 2020 році, під час першої хвилі пандемії COVID-19. Серіал показує, як Борис Джонсон здобув переконливу перемогу на виборах у грудні 2019 року під гаслом Get Brexit Done, але за кілька місяців зіткнувся з пандемією COVID-19 у Сполученому Королівстві. Його самого госпіталізували через хворобу, а невдовзі по цьому його тодішня партнерка Керрі Саймондс народила їхню першу спільну дитину.

Роль Джонсона яскраво втілив відомий британський актор та режисер Кеннет Брана, а світова преса назвала цю драму "серіалом, що роздирає душу".

"Уряд" (Borgen)

Торік Netflix представили фінальний сезон вже культового політичного серіалу "Уряд", і якщо ви раптом не бачили жодної серії, час це виправити. Це данський політичний трилер, який ішов на місцевому телебаченні з 2010 до 2013 року включно, а потім став справжнім світовим гітом. В центрі "Уряду" — 40-річна Біргітте Нюборг, яка несподівано для всіх, зокрема і для себе, виграє вибори і стає прем'єр-міністеркою — першою жінкою-лідеркою Данії. Що означає для героїні взяти на себе таку відповідальність? З якими стереотипами вона зіткнеться, як буде справлятися із сексизмом? І на що готова піти заради інтересів країни? Одне з наймасштабніших політичних шоу наших часів, яке дає відповіді на всі ці і багато інших запитань.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.